Counter Strike

Egyre biztosabb, hogy a Liquid másfél év után újra változtatni fog!


A következő eseményen már Grim fog játszani, így valószínűleg a cserére sem kell már sokat várni.

Az észak-amerikai óriás szemet vetett Grim-re, aki a csapatban nitr0 helyére érkezet – derül ki a DBLTAP jelentéséből. Azt pedig jól tudjuk, hogy az oldal nem nagyon szokott mellélőnni ezekkel az információkkal.

A 19 éves Grim jelenleg a világranglistán 45. helyet elfoglaló Triumph játékosa, és az elmúlt három hónap során egy nagyon impresszív, 1.34-es ratinget tudott összehozni, így nem véletlen, hogy a Liquid is felfigyelt rá.

Érdemes hozzátenni, hogy nem csak gyengébb csapatok ellen tudott bizonyítani, hiszen többek között a MIBR, az EG, vagy a 100 Thieves ellen is meggyőző teljesítmény mutatott, és sokan a legjobb amerikai játékosnak tartják, azok közül akik nincsenek top csapatban.

Grim, a Liquid legfőbb kiszemeltje.

A Liquid nagyot ment a tavalyi évben, azon belül is nyáron és ősszel, behúztak számtalan tornát, rekordidő alatt nyerték meg az Intel Grand Slam második szezonját, illetve 14 hétig uralták a világelső pozíciót is.

Aztán az év vége és az idei esztendő már nem alakult a legjobban, esetleges változtatásokról már korábban is szó esett, de ez végül nem történt meg. Most viszont úgy néz ki, hogy az eredménytelenséget egy cserével szeretnék megoldani, és jó eséllyel nitr0 lehet az, aki helyet ad majd Grim-nek.

Nitr0 egyébként a csapat legrégebbi tagja, már 2015-ben, a Liquid CS-s debütálásakor, a legelső felállásban is ott volt. Sokáig ő töltötte be a csapatkapitány, irányító és AWP-s szerepet egyaránt, aztán egy belső változtatást követően az IGL feladatok átkerültek Stewie-hoz.

A 24 éves amerikai játékossal a soraiban a Liquid többek között megnyerte az IEM Sydney, DreamHack Masters Dallas, ESL Pro League S9 és az ESL One Cologne versenyeket, ezzel 63 nap alatt elhódították az Intel Grand Slam S2-őt, és a vele járó egymillió dollárt. Most viszont egyre biztosabb, hogy nitr0 távozni kényszerül, és Grim kerül a helyére.

Frissítés: Az észak-amerikai szervezet megerősítette a Rush B Media számára, hogy Grim lesz a csapat ötödik játékosa az augusztus 8-16 között zajló DreamHack Open Summer-ön.

A Liquid felállása így a következőre módosul:

United States Jonathan “⁠EliGE⁠ Jablonowski
Canada Russel “⁠Twistzz⁠ Van Dulken
Canada Keith “⁠NAF⁠ Markovic
United States Jake “⁠Stewie2K⁠ Yip
United States Michael “⁠Grim⁠ Wince
United States Eric “⁠adreN⁠ Hoag (edző)

Ezt már olvastad?

Tíz éve történt cyx autóbalesete, az ESL neki állított most emléket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva