Gaming

Ingyenes battle royale módot kaphat a Halo Infinite! | Lelepleződött a meglepetés?


Valaki vagy nagyon elszólta magát, vagy véletlenül könyökölt a rossz gombra?!

A Halo Infinite mondhatni nem indított túl jól a játékosok szemében, ugyanis a pár hete bemutatott játékmenet nem éppen azt tartogatta számunkra, amire a 2 évvel ezelőtti E3-as bemutató alapján számítottunk. Még az sem javított az általános közhangulaton, hogy a Microsoft vastagon kiemelte a játék korai voltát, így hát muszáj volt lépni egy váratlant és bejelentették, hogy a Halo Infinite free-to-play multiplayerrel jelenik majd meg. 

Ingyenes lesz a Halo Infinite többjátékos része!

Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a meglepetéseknek koránt sincs vége, ugyanis egy redditer egy komoly, ámde különösen fontos eltérésre lett figyelmes a Halo Infinite angol és a japán nyelvű hivatalos oldala között.

A játék adatlapjának legvégére görgetve minden lényegi információ fel van tüntetve (ahogy megszokhattuk ugye), viszont míg angolul simán ‘shooter’ műfaji meghatározást kapta, addig a japán oldalon ugyanebben a rublikában már a ‘battle royale shooting’ szerepel. 

Kép: Reddit – JJAB91

Ez már csak ezért is lehet különös, mert egy jó ideje már pletykálják, hogy a következő Master Chief kaland elhozhatja a szériába a BR módot, most pedig, amikor a redmondi cégnek égető szüksége lenne egy hasonló kaliberű meglepetésre, a játék “véletlenül” pont ez a zsánermeghatározást kapta az egyik idegennyelvű, de hivatalos Microsoft adatlapon.

A Halo Battle Royale érkezése egyáltalán nem lenne meglepő húzás, a Microsoft ugyanis nemcsak hogy kényszerű lenne ezt meglépni – a játék népszerűbbé tétele miatt -, de az ingyenes multiplayer bejelentéssel is egybecsengene. Emellett azt is bejelentették, hogy a Halo Infinite lesz az utolsó nagyszabású Halo játék, amit túlzottan még nem részleteztek ugyan, de valószínűleg azt jelentheti, hogy a jövőben ezt az epizódot fogják folyamatosan frissíteni, úgy állandó tartalmakkal megtölteni. Ebbe a jövőképbe pedig mondjuk, hogy szinte tökéletesen beillene egy battle royale játékmód.

Hivatalos állásfoglalás még nem érkezett az ügyben, így nem tudni biztosan, hogy csak egy bakiról, esetleg valós, de vétlen szivárgásról van-e szó. Mindenesetre igen furcsa, hogy pont most tűnik fel ez, és pont a Microsoft saját oldalán úgy, hogy már hónapok óta ezt pletykálják. 

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

A Destiny 2 az összes kiegészítőjével érkezik a Game Pass-ba | A Bungie is visszatér az Xboxra?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva