Akciók

Két nagyágyú is távozik a Game Pass-ból, helyükre viszont két másik érkezik!


Újabb hónap, újabb távozók, de a hónap vége felé újakat is köszönthetünk!

Augusztusban egyelőre még nem olyan nagy a mozgolódás az Xbox Game Pass háza táján, de még így is sokaknak fájni fognak az e havi távozók.

A hónap közepén ugyanis kiköszön a konzolos kínálatból a zseniálisra sikeredett Devil May Cry 5, a meglepően remek Kingdom Come: Deliverance, és a színes-szagos aranyos Yoku’s Island Express.

PC-n további két játék is búcsúzik, így még két hétig lesz lehetőségünk kipörgetni a Warhammer világában jétszódó Space Hulk: Tactics-ot és az elképesztően stílusos Where The Water Tastes Like Wine-t.

Természetesen lesznek érkezők is, noha az eddigi információk alapján augusztusban nem fogunk túlzottan tobzódni bennük. Először augusztus 20-án köszön be a 26 év után folytatódó, kigyúrt levelieket felvonultató legendás Battletoads, ami PC-n a Game Pass kínálatán felül Steamen is megvásárolható lesz.

Augusztus 27-én pedig egy valamivel nagyobb volumenű alkotás érkezik, méghozzá a Life is Strange és a Vampyre alkotóinak, a Dontnod Entertainment-nek a legújabb játéka, az epizodikus Tell Me Why első etapja, ami a Microsoft belsős címeihez hasonlóan rögtön a Game Pass kínálatában debütál.

A játék során két testvérpár visszalátogat a régi családi házba, ahol felnőttek, és a régmúlt, sokszor traumatikus emlékeiket kell két szemszögből átélnünk. Persze a stúdió korábbi történet orientált játékaihoz hasonlóan itt is óriási súlya lesz a döntéseinknek, jól meg kell hát fontolnunk, hogy a két testvér visszaemlékezései közül melyiket fogjuk a valósághoz legközelebb állónak titulálni.

A két játékon felül szinte majdnem biztosan érkeznek még más egyéb címek is, azokról viszont még nem érkezett bővebb információ. A Game Pass kínálatából kivonuló játékokat augusztus 15-ig tudjuk pótolni, addig viszont az eredeti árnál 20%-kal olcsóbban csaphatunk le rájuk, ha szeretnénk. 

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

Így támadt fel az Army Men: konzolokra is jönnek az 5v5 játékkatonás harcok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva