Counter Strike

Magyar közvetítéssel érkezik a Red Bull Flick CS:GO verseny!


Vasárnap érkezik a Red Bull 2vs2 versenye, amit a Metabro jóvoltából magyar nyelven is követhettek!

A napokban már beszámoltunk arról, hogy Red Bull Flick néven egy egyedi, 2vs2 formátumú CS:GO verseny érkezik, mégpedig 16 csapattal, a világ élvonalába tartozó játékosokkal, illetve 23,500 dollár összdíjazással.

Mostanra kiderült, hogy az eseményről magyar közvetítés is lesz, mégpedig a Metabro csapatának köszönhetően. Aki tehát szeretné a saját nyelvén követni az eseményeket, mindezt a szokásos jó hangulat és interaktivitás mellett, azt sok szeretettel várjuk a vasárnapi adás alkalmával.

A verseny résztvevői között olyan csapatok is megtalálhatóak, mint a kennyS és JaCkz által alkotott francia duó, de szintén a G2-tól a huNternexa balkáni páros is képviselteti magát.

Rajtuk kívül képernyőre kerül még – többek között – ZywOo és misutaaa, illetve sergej és Aerial is. A résztvevő csapatok teljes listáját és azok felállásait ITT tudjátok megnézni.

Az eseményre augusztus 9-én, vasárnap kerül sor, a történéseket pedig a Metabro hivatalos Twitch-csatornáján tudjátok majd követni. Várunk mindenkit szeretettel!

Ezt már olvastad?

Pasha streamerként a Liquid-hez került, de egy európai CS:GO csapat is kilátásban lehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva