Counter Strike

Búcsút intett adreN-nek a Liquid, moses váltja az edzői székben!


Nagy kihívás elé néz a korábbi kommentátor.

Nincs megállás a Liquid háza táján: a szervezet úgy egy hete megvált nitr0-tól, majd Grim személyében meg is lett utódja, ezt követően pedig streamerként szerződtették pashaBiceps-et. Az észak-amerikai szervezet ezúttal egy edzőváltással hívta fel magára a figyelmet.

Az eddigi coach, a 30 éves adreN közel két év után távozik: 2018 végén Stewie2k-kel közösen került a csapathoz, miután a Liquid megvált a zews (edző) – TACO brazil párostól.

A csapat adreN-nel hatalmasat lépett előre, hiszen 2019-ben versenyek tömkelegét nyerték, rekordidő alatt behúzták az Intel Grand Slam második szezonját, továbbá hónapokig uralták a világelső pozíciót is.

A szervezet most mégis a váltás mellett döntött, adreN helyére pedig az a moses fog érkezni, akit legtöbben kommentátorként és szakértőként ismerhetünk, de korábban CS:GO, és még korábban CS 1.6 játékosként is tevékenykedett.

Moses kiváló párost alkotott a dán kommentátorral, Anders-szel, ám ennek most vége szakad, ugyanis – az edzői pozíció miatt – moses felhagy a szakértői munkáival.

A Liquid felállása a következőre módosul:

United States Jonathan “⁠EliGE⁠ Jablonowski
Canada Russel “⁠Twistzz⁠ Van Dulken
Canada Keith “⁠NAF⁠ Markovic
United States Jake “⁠Stewie2K⁠ Yip
United States Michael “⁠Grim⁠ Wince
United States Jason “⁠moses⁠ O’Toole (edző)

Ezt már olvastad?

Egy nyílt kvalifikációról bejutott duó nyerte a Red Bull 2vs2 versenyét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva