Tech

Brutál drága lesz a Microsoft első androidos telefonja

ujsagiro - 4 éve Címkék: microsoft, tech,

Drágább, mint az iPhone, de cserébe nem kap prémium alkatrészeket.

1399 dollárt kérnek majd a Microsoft Surface Duóért, ami a techóriás első androidos telefonja. Nem csoda, hisz a Windows oprendszeres telefonok már rég elbuktak az Android és az iOS ellen.

Ezért a pénzért két 5,6 hüvelykes kijelző jár, viszont a pletykák szerint nem lesz benne túl erős hardver, ha minden igaz, Snapdragon 855 processzor kerül bele, ami bőven nem csúcskategória, illetve az aksikapacitása is csak 3460 mAh óra lesz, ami kérdéses, hogy meddig bírja majd két ekkora kijelző mellett. A Windows Central mindenesetre azt írta, hogy egy munkanapot ki lehet húzni ezzel a kapacitással.

A félbehajtható telefonok közt egyébként nem olyan drága, a Samsung ilyen készülékei jóval többe kerülnek, csúcskategóriás készülékekhez képest viszont nem tűnik jó üzletnek ilyet venni. Ugyanúgy Amerikában 999 dollár az iPhone 11 Pro, amiben a világ leggyorsabb telefonos processzora dolgozik, de az újonnan bemutatott Samsung Galaxy Note 20 Ultra is olcsóbb az 1299 dolláros árcetlijével. Aki nagy kijelzőt akar, valószínűleg jobban jár az utóbbival.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva