Counter Strike

Az öregfiúk visszatérnek: GuardiaN és Dosia egy csapatban vágnak neki az IEM New York kvalinak


A senkinek sem kellő játékosok összeálltak.

Új mixcsapatra kapta fel a fejét a nemzetközi CS:GO közösség. AdreN, Dosia és GuardiaN összeálltak egy mixcsapatba, amivel az IEM New York’s CIS kvalin indulnak el. A csapatnév is mutatja, hogy annyira nem veszik magukat komolyan, OldG néven indulnak majd. A három 30 körüli legenda maga mellé szerzett még két ifjú titánt, nukkye és lamp lesznek a társaik. Így néz ki a lineup:

Slovakia Ladislav “⁠GuardiaN⁠” Kovács
Kazakhstan Dauren “⁠AdreN⁠” Kystaubayev
Russia Mihail “⁠Dosia⁠” Stolyarov
Lithuania Žygimantas “⁠nukkye⁠” Chmieliauskas
Russia Alexander “⁠lamp⁠” Noviy

Dosia és AdreN korábban a Gambittel nyertek Majort, ám útjaik később szétváltak. Játszottak még együtt az Astana Dragons-ban és a HellRaisers-ben is.

GuardiaN az év eleje óta a Na’Vi kispadján ül, amikor Perfecto-t hozták a helyére. Két hónappal később kölcsönadták a Dignitas-nak a Flashpoint 1-re, ahol 10-ként végeztek. GuardiaN és AdreN a FaZe-ben játszottak együtt. Közösen nyerték meg az ELEAGUE CS:GO Invitational-t és a BLAST Pro Series Miami-t.

nukkye és lamp a 20-as éveik elején járnak. nukkye csapat nélkül van április óta, amikor kilépett a HellRaisers-ből. lamp sincs jobb helyzetben csapat szempontjából, nem véletlen cseng teljesen ismeretlenül a neve. A most 23 éves player 5 éve játszott a Vega Squadron-ban, azóta viszont nem nagyon volt nagyobb csapata. Amennyiben ez a kvali jól sül el a számukra, kiváló ugródeszka lehet egy újabb meghívóhoz egy nagyobb organizációhoz.

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva