Counter Strike

A Budapest Five legyőzte a Major-győztes svédeket, ezzel kijutott a csoportból!


Flash és csapata könnyen túllépett GeT_RiGhT-ékon.

A Budapest Five csapata rendre meghívást kap az Eden Arena Malta Vibes versenysorozat egyes állomásaira, de a csoportból kijutni ez idáig csak egyszer sikerült, még a második hét alkalmával. Most, a Week 7 alkalmával ismét sikerült a bravúr, méghozzá nem is akárhogy!

A srácok BO1-ben még kikaptak a Major-győztesekkel teletűzdelt Dignitas-tól (12:16, Nuke), de már ott is látszott, hogy felveszik velük a kesztyűt. A BP Five a Zero-val fémjelzett GamerLegion ellen folytatta, ahol már az életben maradás volt a tét.

Az első pálya még az ellenfélhez került, de ekkor a magyarok következő fokozatba kapcsoltak, és előbb 16-7-re Mirage-on, majd 16:11-re Nuke-on is nyerni tudtak. Jöhetett újra a f0rest-féle Dignitas, immáron BO3-ban. A Budapest Five nem sokat teketóriázott, átmentették formájukat az előző meccsről és könyörtelenül, 16:8 (Nuke), 16:6 (Train) arányban, valósággal átmentek a dánokon.

A csapat ezzel bejutott a rájátszásba, ahol a legjobb nyolc között a lengyel Izako Boars lesz az ellenfél, győzelem esetén pedig egy újabb lengyel alakulat, az AVEZ következne. A negyeddöntőre szombaton 13:00-kor kerül sor, a mérkőzést pedig a Budapest Five csatornáján élőben követhetitek.

Ezt már olvastad?

Eddig bírta a BLAST, szerződést bontottak a szaúdiakkal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva