Valorant

Hivatalos: nitr0 átmegy Valorant-ra és Hiko-val újjáépítik a 100 Thieves csapatát!


A Liquid-et a 100 Thieves-re, a CS:GO-t pedig Valorant-ra cserélte.

Augusztus elején számoltunk be arról, hogy nitr0 távozik a Liquid CS:GO csapatától, pár nappal később pedig már olyan pletykák is felröppentek, hogy a 24 éves amerikai játékos Valorant-ra válthat. Mostanra ez bebizonyosodott, ugyanis a 100 Thieves bejelentette szerződtetését!

Nitr0 karrierje jelentős részét (öt és fél évet) a Liquid-nél töltötte, ahol megnyert számtalan versenyt, 2019-ben néhány hónapig világelsők is voltak, és rekordidőnek számító 63 nap alatt elhódították az Intel Grand Slam második szezonját, de most otthagyja a CS:GO-t és új kihívások elé néz!

Szerződtetése mellett az amerikai szervezet bejelentette, hogy Hiko-t leszámítva mindenkitől (Valliate, YaBoiDre, Venerated, Pride) megválnak, azaz a két egykori CS:GO játékossal próbálják meg a 100 Thieves újjáépítését.

Tény és való, hogy a korábbi ötösfogat nem igazán működött, a 100 Thieves két Ignition Series-állomás, a PAX Arena Invitational és a FaZe Clan Invitational során is a 13-16. helyen zárt, de összességében sem szerepeltek túl jól az elmúlt két hónap során. Kíváncsian várom, hogy kik csatlakoznak majd Hiko és nitr0 mellé, illetve hogy mire jutnak majd az új felállással!

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva