Counter Strike

Pronax Twitteren kér segítséget, állítása szerint pszichiátriára akarják vinni


Érdekes dolgokat írogatott a GODSENT menedzsere

Pronax nevét remélem senkinek sem kell bemutatni. A valaha volt egyik legjobb irányító a CS:GO történelmében, remekül olvasta az ellenfél minden lépését. A fnatic csapatával 4 Major-t nyert, majd kilépése után megalapította saját szervezetét, a GODSENT-et. A játékkal már több mint egy éve felhagyott, azóta a csapatának útját igyekszik egyengetni. Éjjel azonban riasztó tweeteket kezdett el posztolni:

  • “I need help in Malmö, my own colleagues have invented lies about me, and I need lawyer help”

  • ” I need help at psychiatric emergency Malmö, if there is a kind soul out there, I have told people that I should go to the police, the idea was to do the 25th when I go to sthlm, their answer is to try to force me into the psyche . Mvh worried Markus “

  • ” Need a lawyer’s help, just the same thing happened 1 year ago, and this only happens because my own colleagues / family know I was going to go to the police and make a report “

Az első tweetet angolul, a maradék hármat svédül írta. Ezek alapján a kollégái pszichiátriára akarják küldeni és hazugságokat terjesztenek róla, ezért ügyvédet keres. A későbbiekben pedig zavarosan beszél arról, hogy a rendőrségre kéne mennie, amit holnap tenne megy, amikor Stockholmba menne. Aztán elárulja, hogy tavaly ugyanez történt a családja és kollégái körében, amikor a rendőségre akart menni.

A kommentszekcióban mindenki felajánlotta a segítségét, de egyelőre senki sem tud semmi konkrétumot. Minden platformon csak a találgatások mennek, van aki szerint pronax fejében lehet valami zavar. Reméljük, nincs komoly baj.

Amennyiben úgy érzed, neked vagy egy barátodnak lelki elsősegélyre lenne szüksége, hívd 116-123-as telefonszámot

Borítókép: hltv.org

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva