R6

Győztesek és vesztesek az új szezonban: így alakulhatnak át az erőviszonyok a Shadow Legacy-val


Get_Flanked listája következik.

Szűk két hét és érkezik a Shadow Legacy az éles szerverekre, úgyhogy értelemszerűen a játékosok, illetve mi is ezzel vagyunk most elfoglalva – tegnap pár hasznos képet láthattatok nálunk:

Napi hasznos tanulmányozandó képek: scope-ok operátorokra lebontva és védő lábnyomok Jackalnek

Most Get_Flanked videójának lényege következik: a videós összeszedte, hogy szerinte kik és miért lehetne az új szezon nyertesei, illetve vesztesei.

Menjünk is végig a listán!

Nyertesek

  • Az új hard breacher másodlagos eszköz igencsak erősnek tűnik (elég nagy lyukat nyit falakon, hogy vaultolni lehessen, illetve hatch nyitásra is alkalmas), úgyhogy mindenki, aki megkapta (Montagne, Fuze, Nökk, Finka, Lion, Ying, Capitao, Amaru) erősödik, azonban ezek közül kiemelte elsőként Nökköt, aki az FMG 9-re kapott egy 1.5x-es zoommal rendelkező sightot, így összességében már sokkal jobbnak érzi, mint eddig.
  • Amaru is a nyertesek közt van: rengeteg utlity-t rak le az asztalra (hard breacher eszköz, shotgun másodlagos fegyver), illetve nem vesztette el a klasszikus ACOG sightot (igaz, ugyebár most már csak 2.5x-es a zoom 3 helyett, de így is ez a legerősebb sight).
  • Ying megtarthatta az eddigi sightokat, kapott újakat és persze a szóban forgó eszköz plusz a candellák már végképp annyi utility-t jelentenek, hogy számolni kell a támadóval.
  • Lesion, Wamai, Warden és Mute is megkapta SMG-jére a 1.5x-es scope-ot, ami elég nagy buff.
  • Capitao szerinte már most is alul értékelt (ugye az ADS nem jó a nyilak ellen!), a hard breach eszközzel pedig végképp ott lesz ő is a szeren.

Vesztesek

  • Az összes védő elvesztette az ACOG sightot, de Doc még csak a 2x-es zoom scope-ot se kapta meg helyette, csak a másfélszerest – Rooknak előbbi rendelkezésére áll, így esélyes, hogy utóbbi felé hajlik majd a közösség.
  • Hibana szintén meg kell, hogy elégedjen a 1.5x-es zoom lehetőségével mostantól, ráadásul őt érintette talán a legjobban az új másodlagos eszköz: hatch nyitására még mindig ő volt a legideálisabb eddig, mostantól azonban nem biztos, hogy túl népszerű lesz, így hogy ennyire sok az alternatíva.
  • Thatcher értelemszerűen vesztes, ugye konkrétan nerfelték az EMP gránátokat és elvették az ACOG sightot a jobbik fegyveréről (L85A2) – igaz, a AR33-on még rajta van.
  • Mira indirekt módon gyengül: Zero képes a padlóba lőni eszközét és azzal onnantól kilőni Mira ablakát.

Kommentben jöhet, hogy ti kit raknátok még fel egyik, illetve másik oldalra!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva