Counter Strike

NiKo alaposan kiakadt a szurkolókra, miután kiestek az ESL One Cologne 2020-ról


Egy tweetben fakadt ki a bosnyák sztárjátékos.

A FaZe csapata alig 2 hete cserkészte be Kjaerbye-t, az első közös nagy versenyükig sem kellett sokat várni. Az ESL One Cologne 2020-on játszottak a csapat egészen tegnapig, amikor a Vitality kiejtette őket az alsó ágról.

Megvan Bymas utódja, Major-győztes játékossal erősít a FaZe!

A rajongók viszont nem kímélték a FaZe-t, szerintük egy ilyen csapatnak gáz a 9-12. helyen kiesni a versenyből. A csapat egyik, ha nem a legnagyobb sztárja, a bosnyák aim-király twitteren fakadt ki a szurkolókra:

Szerinte egy ilyen friss cserét, illetve 5 nap gyakorlást követően nem rossz majdnem megverni a hltv-s ranglista alapján második legjobb csapatot. Főleg úgy, hogy a franciák egy 2 hetes bootcampet követően játszanak ezen a versenyen. Időt kért a fanoktól, hogy kijavíthassák a hibáikat.

Nem egyedi esetről beszélünk. A szurkolók gyakran csodákat várnak egy új játékos érkezésétől, nem gondolnak abba bele, hogy mennyi mindent kell megtanulnia/átdolgoznia egy új 5. játékosnak. Ha a FaZe teljesítménye ugyanilyen marad 1 hónap múlva is, akkor már jogos lehet a kritika.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva