Call of Duty

Mutatjuk a Warzone 10 legnépszerűbb fegyverét

ujsagiro - 4 éve Címkék: call of duty, cod, warzone,

Ezeket vesszük fel a legszívesebben.

A Lootshare adataiból kiderült, melyek a legnépszerűbb fegyverek a játékban, tehát ezeket veszik fel, használják a legtöbben. A Lootshare önállóan összegyűjtötte 15 ezer játékos fegyverhasználati szokásait, de külső forrásból is tájékozódott, többek között TheXclusiveAce is a segített nekik. Mivel nincsenek közvetlen kapcsolatban az Activisionnel vagy az Infinity Warddal, lehet, hogy nem egészen pontos a lista, mindenesetre igyekeznek a lehető legpontosabban összeállítani.

1. MP5

Ez a fegyver az első szezon óta az egyik legerősebb, ami több dolognak köszönhető: nagyot sebez közelről, gyorsan lehet vele futni, gyorsan szórja a golyókat, aminek köszönhetően a durvább páncélos ellenfeleket is könnyű vele ledarálni. Ezen felül rengeteg kiegészítőt lehet ráaggatni, így kezelhető is.

2. Kilo 141

Miután nerfelték a Grau 5.56-ot, a Kilo lett a legnépszerűbb assault rifle. Nincs nagy recoilja, és a 60 lőszeres tárral hatékonyan lehet egész squadok életét megkeseríteni.

3. Bruen MK9

Ez a fegyver bizonyítja, hogy igen is van helye LMG-knek a játékban, pedig a Bruent már kétszer nerfelték, aminek ellenére még mindig a harmadik legnépszerűbb választás.

4. Grau 5.56

Ennek a fegyvernek van az egyik legjobb célzója a játékban, aminek köszönhetően jobban lehet válogatni a kiegészítőkből, elvégre nem feltétlen kell rá hozzáadott célkereszt. Habár a második szezonban még erősebb volt, most is szívesen használják a játékosok.

5. HDR

Jelenleg a HDR a legnépszerűbb mesterlövészpuska a játékban, ez nem is csoda, hisz távolra is nagyot sebez, és a golyóesés is alacsony.

6. M13

Nem annyira erős, mint a Kilo vagy a Grau, de nagyon alacsony a visszarúgása és magas a fire rate-je, aminek köszönhetően a 6. helyre került a népszerűségi listán.

7. Kar98k

Annak ellenére, hogy nincs benne automata mód, még így is gyorsan lehet vele lövöldözni, és nagyot is sebez. Az egyetlen nagy hátránya, hogy nagy a bullet drop.

8. AX-50

Habár a HDR átvette a helyét, még mindig népszerűnek számít, elvégre gyorsan lehet vele kiiktatni az ellenfeleket. A HDR viszont nagyobb távolságban jó.

9. MP7

Elérkeztünk a második SMG-hez a 10-es listán, 9. helyen az MP7 kapott helyet. A statokat nézve gyengébb mint az MP5, de még így is erős, különösen a játék korai szakaszában.

10. PKM

A Bruen nerf miatt a PKM népszerűbbé vált, ami közepes távon mutatja meg az igazi erejét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva