Gaming

Jó választás az Xbox Series S, és ha igen, akkor kinek? | NextLevel 3: Xbox Series S


Beszéljünk kicsit az ultra olcsó Xbox Series S-ről?

A Microsoft újgenerációs gépeiről szinte már mindent tudunk, így a mi dolgunk már csak annyi, hogy a november 10-i megjelenésig el kell döntenünk mégis melyik verziót visszük majd haza. (Természetesen csak abban az esetben, ha nem a PlayStation 5 mellett voksolunk – de ez egy másik videó!)

A valamivel gyengébb, de tudásban semmiképp sem elmaradott Xbox Series S-et, vagy a minden téren erőgép Xbox Series X-et? 

Mivel az Xbox Series S több kompromisszumot fog igényelni mint azt elsőre gondolnánk, a dolgotokat kicsit megkönnyítvén GameGeek Lacival ismét egy asztalhoz ülvén kicsit eldiskuráltunk arról, hogy kiknek és miért lehet érdemes beruházni a kisebbik masinára. (Annyit elárulunk, hogy piszok jó vétel lehet!) A videó alatti kommentszekcióba viszont tőletek várjuk a gondolatokat, hogy TI mégis miként vélekedtek a Microsoft és a világ legolcsóbb újgenerációs konzoljáról, illetve Titeket meg tud-e győzni a 114.000 forintos árcédula?

Ha pedig nem szeretnétek lemaradni egyetlen Xboxos hírről sem, akkor érdemes lehet csatlakoznod a (képre bökve) Facebookos csoportunkhoz:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva