Counter Strike

Már három játékost ismerünk a Cloud9 új felállásából!


Pár órán belül két embert is bejelentettek.

Arról már a múlt hét közepén beszámoltunk, hogy a fél év pihenőjéről visszatérő ALEX otthagyja a Vitality csapatát és aláír a Cloud9-hoz. Ezt követően azonban kilenc napig csend volt az amerikai szervezet háza táján.

Egészen eddig, hiszen a tegnapi nap során két új játékost is bejelentettek, mégpedig a 21 éves brit mezii és a 22 éves török woxic személyében. Utóbbit nem igazán kell bemutatni, viszont a brit igazolását többen is kritizálták.

Erre érkezett az ellentábortól egy csattanós válasz, miszerint kassad és HenryG kaliberű, nagy rálátással bíró emberek, valószínűleg nem fognak inkompetenseket igazolni.

Mezii korábban a London, a Vexed és a GamerLegion csapataiban fordult meg, míg woxic elsősorban a HellRaiseres-nél és mousesports-nál eltöltött idejéről lehet ismert. Akárcsak ALEX, úgy a két friss ember is három évre szóló szerződést írt alá.

Woxic és mezii esetében további részletek is nyilvánosságra kerültek, míg ALEX-nél egy francia interjúra alapozva próbáltak találgatni a hozzáértők. Ezek szerint mezii – havi szinten – nagyjából 12 ezer dollárt, woxic 30 ezer dollárt, míg ALEX hozzávetőlegesen 40 ezer dollárt fog keresni.

Az átigazolási díjak tekintetében is ésszerű adatokat kapunk: woxic-ért 296 ezer dollárt, ALEX-ért 250 ezer dollárt, mezii-ért pedig 83 ezer dollárt kellett kifizetnie a Cloud9 szervezetének. Kíváncsian várjuk az utolsó két játékost és az új felállás első meccseit!

A Cloud9 jelenleg így néz ki:

United Kingdom Alex “⁠ALEX McMeekin
United Kingdom William “⁠mezii Merriman
Turkey Özgür “⁠woxic⁠ Eker
Serbia Aleksandar “⁠kassad Trifunović (edző)

Ezt már olvastad?

Most hétvégén jön az NGES CS:GO kupája: Gabesson és a Metabro csatornáján is követhetitek a versenyt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva