Counter Strike

Ismét egy amerikai csapat az élen: az Evil Geniuses a friss világelső!


Az első hatban három amerikai is helyet foglal.

Tegnap este napvilágot látott a HLTV friss világranglistája, amely számos változást hozott magával. Az első és legfontosabb, hogy – a Vitality és a Heroic megelőzésével – az EG az új világelső, amit már nagyon megérdemelt az amerikai együttes.

Stanislaw és csapata júliusban a cs_summit 6, augusztusban pedig az ESL One: Köln amerikai divízióját nyerte meg. Igaz legutóbb, az ESL Pro League S12 során csak az elődöntőig jutottak, de a Vitality és a Heroic sokkal gyengébb formát mutatott, mint az EG, így teljesen jogos a kettős előzés.

A világranglista élmezőnye.

Öt helyet ugrott előre a brazil FURIA, amely – többek között az EG legyőzésével – megnyerte az ESL Pro League S12 NA-t, a fináléban pedig még egy új boostot is bemutattak a nagyközönségnek. Döntőbeli ellenfelük a 100 Thieves volt, amely nyolc hellyel került előrébb.

A negatív csúcsot a Complexity tudhatja magáénak, bár blameF-ék nincsenek egyszerű helyzetben, hiszen oBo otthagyta őket. A csapat azóta stabil ötödik nélkül, az edzőjükkel játszott, ami keita számára nem éppen volt a leghálásabb feladat.

Ez ügyben egyébként gyorsan intézkedett a szervezet és az ESL Pro League S12 EU playoff-ot már egy beugró játékos, NaToSaphiX segítségével nyomják le, akit a Nordavind-től kértek kölcsön.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva