Gaming

Az utcáról streamelt, behúztak neki miatta – videó

ujsagiro - 4 éve

Egy fiatalember nehezen viselte, hogy levideózták.

Egy mari_kuri nevű ausztrál IRL-streamer japánban járt, ahol a törvények szerint kötöttségek nélkül lehet az utcán videózni, fényképezni, ameddig az ember nem haszonszerzésre használja a felvételeket. Így persze szürkezóna a közösségi médiába feltölteni tartalmat, elvégre elég közvetett módon lehet csak a vlogolással, streameléssel pénzhez jutni.

Az alábbi videóban az látszik, ahogy egy idegen férfi sörrel a kezében magyaráz a streamernek, hogy nem szereti, ha levideózzák, és hogy nem kéne másokat kényelmetlen helyzetbe hoznia azért, hogy pénzhez jusson. A cérna ott pattant el, amikor mari_kuri közölte vele, hogy akkor csak sétáljon tovább, ha nem akar szerepelni a felvételén.

A videó végé dulakodni kezdtek, ekkor leállt a közvetítés, de később újra jelentkezett, amikor is elmondta, hogy

“nem szeretem, ha ráncigálnak a vállamnál fogva, próbálják elvenni a telefonomat, és behúznak nekem, amikor csak sétálgatok.”

A végén jelentette a rendőrségnek az esetet, mindenesetre kemény, hogy dulakodásig fajult valami, amit egy egyszerű másik irányba sétálással is el lehetne intézni, pláne manapság, amikor teljesen megszokott dolog, hogy az emberek szelfiket készítenek, többen pedig séta közben vlogolnak is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva