Counter Strike

Négy hónap után visszatér Xyp9x az Astralis felállásába


Október végén tér vissza 4 hónap pihenő után a 25 éves sztár.

Már újra a csapatával gyakorol a 25 éves clutch-király, de még nem játszik az aktív felállásban, mivel a következő esemény RMR pontgyűjtős verseny lesz, és ilyenen legutóbb es3taggel vett részt a dán csapat. Ha Xyp9x visszatérne már erre a versenyre, akkor a csapat értékes pontokat veszítene, mellyel kockáztatnák a Major spotjukat.

Ami viszont biztos, hogy Xyp9x a BLAST Premier Fall Series-en már ott lesz a kezdő csapatban, a felállás többi tagját még nem ismerjük. A versenyt a metabro twitch csatornáján is élőben követhetitek majd! Az európai régió október 29-én indul majd. Nagyjából 4 hónapja lesz már, hogy a dán sztár nem játszott hivatalos meccset, május végén vonult pihenőre gla1ve-vel, mert már kezdtek kiégni, és elegük lett a folyamatos stresszhelyzetekből. Gla1ve azóta már újra a csapatban játszik, és abszolút elmondható róla, hogy jót tett neki a pihenő.

Az Astralis a hirtelen játékoshiányra reflektálva leszerződtette es3taget és Bubzkji-t. Bubzkij eddig 4 meccsen tartott a csapattal. Ám így, hogy 7 ember áll Zonic rendelkezésére, az edzőnek nagy tere van a lineupot illetően, úgy cserélgethet, ahogy csak akar. Kivételt képeznek ez alól az RMR pontot érő versenyek.

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva