Counter Strike

Óriási siker: a Heroic története során először lett világelső!


A Pro League-győztes Astralis a második helyig jutott.

Hétfőn este megérkezett a HLTV friss világranglistája, amelyen az első két pozíciót két dán alakulat kaparintotta meg. A dobogó legfelső fokára a Heroic ért fel, igaz csak húsz ponttal megelőzve az Astralis csapatát.

A Heroic harmadik helyen zárta az ESL Pro League S12-t, ahol a felső ági negyeddöntőben még legyőzték honfitársaikat, viszont az alsó ági döntőben revansot vett az Astralis, így utóbbi jutott a fináléba. Gla1ve és csapata végül meg is nyerte a NAVI elleni döntőt, ráadásul nem is akárhogyan.

Filmbe illő történet: az Astralis lett az ESL Pro League S12 győztese!

A világranglista harmadik helyét éppen a NAVI csípte el, így ők öt helyet, míg az Astralis hét helyet javítva ért fel a dobogóra. A többi top10-es csapat ennek következtében hátrébb csúszott, a korábbi világelső Evil Geniuses már csak a negyedik.

Történtek nagy előrelépések a top10-en kívül is: a mousesports kilenc, az ENCE négy, a Spirit pedig három helyet javított. Utóbbi ezzel bebiztosította top20-as helyét (#16), a finnek ismét a legjobb húsz közé kerültek (#18), míg a mousesports végre kezdi visszanyerni régi imázsát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva