Counter Strike

A Budapest Five bejutott az egymillió dolláros Flashpoint zárt kvalifikációjába!


A BLUEJAYS, a Tricked, a Galaxy Racer és a SKADE is elhasalt.

A FACEIT és a B Site kedden jelentette be a Flashpoint második szezonját, két nappal később pedig már az első nyílt kvalifikáció is kezdetét vette. Ezen a Budapest Five csapata is elindult és nem akármilyen menetelés vette kezdetét.

🥳🥳🥳 winning moments!

Közzétette: Budapest Five – 2020. október 9., péntek

A kétnapos kvalifikáció 317 csapattal rajtolt el, ám a magyarok kiemeltek lettek, így “csak” a legjobb 256 között kellett becsatlakozniuk. Innen hosszú út vette kezdetét a legjobb négyig, mégpedig a következő eredményekkel:

  • 16-5 vs. GYNY_MIEHET @ Nuke (top 256)
  • 16-2 vs. BLUEJAYS @ Train (top 128)
  • 16-6 vs. Deathly Donkeys @ Train (top 64)
  • 16-3 vs. Tricked Esport @ Train (top 32)
  • 2-0 vs. Galaxy Racer (top 16)
  • 2-0 vs. SKADE (top 8)

A Budapest Five végig olajozottan működött, ami a számokon is meglátszik. A csütörtöki BO1-es szakaszban csupán 16 kört vesztettek el összesen (!), de a pénteki BO3-as meccseken sem kellett nagyon izgulni, hiszen egyetlen pályát sem buktak el.

A SKADE elleni BO3-as meccs statisztikái (HLTV). Fleav brutálisan játszott: 53 kör alatt 59-et ölt!

A svéd Galaxy Racer csapatát 16:5, 22:18 (Vertigo, Train) arányban búcsúztatták, míg a bolgár SKADE ellen 16:12, 16:9-re (Nuke, Inferno) nyertek. Szerencsére többször is sikerült kihozni a legjobbnak bizonyuló Train-Nuke párost, de a csapat Infernón és Vertigón sem zavartatta magát, holott utóbbin ez idáig még egyetlen hivatalos meccset sem tudtak megnyerni.

A rossz széria megszakadt, a Budapest Five pedig ott lesz az október 12-14 között megrendezésre kerülő zárt kvalifikációban, ahol nyolc meghívott és nyolc kvaliról bejutó csapat méri össze erejét. A tét nem kicsi: a legjobb két csapat bejut az egymillió dollár összdíjazású főversenyre, ami november elején kezdődik majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva