Gaming

Újra egy ígéretes magyar játéknak szurkolhatunk! – Jön a King Arthur: Knight’s Tale!


A NeocoreGames ismét nagyot guríthat.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy mostanában kezdenek erőre kapni a magyar fejlesztőcsapatok, hiszen nem is olyan régen már beszámolhattunk nektek az egészen agyament detektívtörténetet elhozó Chicken Police-ról, most pedig a NeocoreGames csapata hallat újra magáról, akinek eddig olyan alkotásokat köszönhettünk, mint a Van Helsing és Crusaders játékok, valamint a Warhammer 40 000: Inquisitor.

Ezúttal azonban korábbi szériájukat, a King Arthurt vették elő, aminek legújabb része a sokak által már jól ismert mondavilágon belül maradva egy körökre osztott stratégiai játék lesz. Az izgalmas felütéssel bíró történet szerint mi vagyunk a fekete lovag, Sir Mondred, aki végez Artúr királlyal, de áldozatunk utolsó leheletével elátkoz minket, így Avalon misztikus szigetén meg kell keresnünk a tó asszonyát, hogy véget vessen az élet és halál közötti szenvedésünknek.

Fontos azonban leszögezni, hogy a magyar fejlesztőcsapat több elemében a klasszikus, karakterközpontú szerepjátékokból is merít, ráadásul látványvilágban több helyen meg fogják idézni a Diablo harmadik epizódját. Ezáltal nem csak a harcok alatt meghozott taktikai döntéseinknek lesz nagy súlyuk, hanem a morális választásainknak is, amik jelentős hatással lesznek a történet alakulására.

A NeocoreGames finanszírozás tekintetében viszont a közösség segítségét kéri, ami úgy néz ki, hogy be is fog jönni nekik, hiszen a célul kitűzött 148 ezer dollárból 68 ezret már össze tudtak gyűjteni. Ha ti is ígéretesnek tartjátok a projektjüket, akkor támogassátok őket legalább 20 fontnak megfelelő forinttal, hiszen akkor megjelenéskor már biztosan a tiétek lesz a King Arthur: Knight’s Tale és még a bétaverzióját is kipróbálhatjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva