Call of Duty

A Cold War-ra voltak a legkíváncsibbak a CoD sorozat történetében!


Épp csak véget ért a nyílt béta, máris bezsebelt egy házon belüli rekordot!

Csupán három hét választ el minket a következő kötelező évi Call of Duty felvonás, a Cold War megjelenésétől, de már most, a béta ideje alatt is óriási érdeklődés övezte. Mindezt annak ellenére, hogy a játék hivatalos bemutatását megelőző hónapokban a szivárogtatók tulajdonképpen mindenről, amiről lehetett lerántották a leplet, sok újdonság nem volt a nap alatt.

Persze lehet, hogy pont ez kellett ahhoz az óriási hypehoz, ami a bétát is körüllengte, a kérdés csupán az, hogy a Cyberpunk 2077 árnyékában ez mennyire lesz elég?! Pár hát múlva kiderül, mindenesetre az Activision-nek nagyon nincs miért szomorkodnia, elmondásuk szerint ugyanis

a Call of Duty: Black Ops – Cold War Multiplayer bétatesztje volt minden idők legjátszottabb CoD bétája a sorozat 17 éves történelmében.

Konkrét számokat nem osztott meg a kiadó, azt viszont érdemes lehet megjegyezni, hogy ezidáig a 2019-es Modern Warfare Reboot tudhatta magáénak ezt a nemes rekordot.

Ez persze még nem jelenti egyenesen azt, hogy ez lenne a legjobban sikerült is, sokaknak nem tetszik ugyanis, hogy a sorozat vissza lépett egyet, és a Modern Warfare-hoz képest újra az árkádos lövöldözést preferálja. Így, vagy úgy, (részben a Warzone sikerének is köszönhetően) a Cold War-nak minden esélye megvan arra, hogy minden idők legnépszerűbb CoD felvonása legyen.

A Call of Duty: Black Ops – Cold War november 13-án jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, illetve feláras cross-bundle formában Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva