Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: electronic (5)


Az orosz játékos zsinórban harmadjára került a legjobbak közé.

Legfrissebb szereplőnk szó szerint kirobbanthatatlan a legjobbak közül: a 2018-es esztendőben negyedik, 2019-ben hatodik, ezúttal pedig ötödik lett a HLTV húszas listáján. Az ötödik helyezett: Denis “electronic” Sharipov.

Electronic – a lista több korábbi szereplőjéhez hasonlóan – egy igazi all-round játékos: átlagosan 81.8-as sebzés, a körök 18.5%-ában multi-kill, de az orosz gépezet az entryfragek (0.13) és a különféle összesített ratingek tekintetében sem marad el a többiektől.

Utóbbi számszerűsítve: hatodik legjobb értékelés az Elite versenyeken (1.15), nyolcadik legjobb Impact rating (1.19), ötödik legjobb CT-oldali értékelés (1.22), illetve negyedik legmagasabb rating a nagyversenyek rájátszásában (1.22).

Csapatával, a NAVI-val négy tornán is döntőbe jutottak, amelyek közül viszont csak egyet, a még LAN-on játszott IEM Katowicét tudták behúzni. A 22 éves orosz játékost nyolcszor is beválogatták az aktuális események legjobbjai közé: a februári ICE Challenge során MVP-t szerzett, majd további hét alkalommal EVP-ig jutott.

A NAVI 2020-ban összesen tíz nagyobb versenyen vett részt és electronic ezek során csak egyszer, az év közepén rendezett ESL Cologne EU során zárt negatív ratinggel. Legjobban a fentebb már említett ICE Challenge-en teljesített, ahol meccsenként átlagosan 1.36-os (!) értékelést hozott össze, így teljesen megérdemelten hódította el az MVP címet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva