Counter Strike

Visszatér a Red Bull Flick – 60 ezer dollárral kecsegtet a 2v2 CS:GO verseny


A nyílt kvalifikációkon bárki elindulhat, így nektek is érdemes lehet szerencsét próbálni!

A Red Bull bejelentette, hogy idén is megrendezik 2v2 CS:GO versenyüket, amely tavaly is nagy sikernek örvendett. Akkor két német játékos, Elias “s1n” Stein és Tom “skyye” Hagedorn tudott nyerni, miután a nyílt selejtezőről érkezve, végigverték az egész mezőnyt.

Az esemény 58,720 dolláros, azaz több mint 18 millió forintos összdíjazást kínál, ami hatalmas ugrás a tavalyi 22 ezer dollárhoz viszonyítva. A főversenyre november 19-21 között kerül sor, Finnország fővárosában, Helsinkiben.

A Red Bull ezúttal a SteelSeries és az AOC kettősével állt össze, a verseny márkanagykövetének pedig Nikola “NiKo” Kovač-ot, a G2 Esports sztárjátékosát kérték fel. A csapatok területfoglalós játékmódban fognak megküzdeni, mégpedig öt egyedi, futurisztikus pályán, ezek a következők: Digital Archives, Control Room, City Palace, Sky Platform és Wi-nG:5.

A főversenyre több nagy szervezet, így az ENCE, a Cloud9, a G2 Esports, az OG, a FURIA Esports és a BIG is meghívást kapott, így a felállásaikból kiválasztott duóknak is lehet majd szurkolni. Ami mindenképp szemet szúrhat, az a Cloud9 invitációja, hiszen nemrégiben felfüggesztették a CS:GO divíziót és a korábbi csapatuk jelenleg is átigazolási listán van.

Az európai kvalifikációkra az alábbi linkeken tudtok regisztrálni:

További információkért látogassatok el a Red Bull Flick weboldalára. Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva