Counter Strike

Újabb meghívás! – A Budapest Five is ott lesz a 30 ezer dolláros BLAST Rising-on


Ismét egy remek lehetőség a magyar csapat számára.

Akárcsak tavaly a Salamander, úgy idén a Budapest Five is meghívást kapott a fantasyexpo által szervezett BLAST Rising-ra, amely hasonló szintű csapatokkal és 30 ezer dolláros összdíjazással kecsegtet.

Az eseményen összesen huszonnégy csapat vesz részt, akiket hat darab négyfős csoportba osztottak. A Budapest Five az E-csoportba került, mégpedig a cseh SINNERS Esports, a francia DBL PONEY és az ukrán/orosz Natus Vincere Junior mellé.

Minden csoportból az első két helyezett a Playoff-ba, a harmadik pedig a Play-In szakaszba jut tovább, míg a negyedik kiesik. A Play-In-ből négyen jutnak be a végső, tizenhat csapatos rájátszásba, ahol egyenes ági küzdelem lesz, hibalehetőség nélkül.

A verseny remek kiugrási lehetőség a Budapest Five-nak, hiszen számos remek csapat, így a SKADE, az AGO, a Sprout és a Copenhagen Flames is részt vesz a tornán. Emellett érdemes megemlíteni a kétszeres Major-győztes NBK nevével fémjelzett DBL PONEY-t, illetve az Astralis, a NAVI és a NIP akadémiáját.

Az esemény május 3-án, hétfőn veszi kezdetét és egészen május 23-ig tart. Ugyan a csoportok sorsolása már megtörtént, de menetrend még nincsen, erről a későbbiekben a HLTV és a Liquipedia oldalain lehet majd tájékozódni.

A Budapest Five csapatának eredményes szereplést kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva