Counter Strike

Eddig bírta a játék nélkül, kolor visszatért a CS:GO világába!


Március végén visszavonult, most viszont leigazolta egy német szervezet.

Alig két hónapja számoltunk be arról, hogy a magyar közösség két meghatározó alakja, így Homoki “Aaron” Áron és Domoszlay “kolor” Ádám is búcsút int a CS:GO világának. Nos, kolor visszatérésére nem kellett sokat várni, ugyanis a német Cowana Gaming-hez szerződött.

Előzmények

Kolor márciusi TwitLonger bejegyzésében arról írt, hogy sokat gondolkodott a helyes döntésen, amióta elváltak útjai a Budapest Five-val. Úgy vélte, hogy az elmúlt másfél-két esztendő katasztrofálisan sikerült számára, így a visszavonulást tartotta a jó megoldásnak. Egyébként tavaly már beiktatott egy féléves kihagyást, mert nem volt motivációja és nem igazán tudta, hogy mi legyen a következő lépés.

Ezt követően októberben ismét felvette vele a kapcsolatot a Budapest Five és úgy döntött, hogy tesz még egy utolsó kísérletet. A dolgok nem úgy alakultak, ahogy kellett volna: nem nyerte vissza a motivációját, nem érezte, hogy menne neki a játék, ráadásul a magabiztossága sem volt meg hozzá, így padra került. Nehezen szánta el magát, de végül a visszavonulás mellett döntött.

Visszatérés

Kolor nemrégiben még egy interjút is adott a Büntető.com csapatának, amelyben sorra vették karrierjének főbb állomásait, összegezték életúját. Valószínűleg ekkor még ő sem gondolta, hogy vissza fog térni, ám úgy néz ki, hogy a Cowana ajánlatát megfelelőnek találta, így a magyar játékost ismét a CS:GO világában köszönthetjük.

Új csapatában Meriton “MALI” Ibrahimit váltja, aki négy és fél hónapot követően távozik az együttestől. Csapattársa lesz kzy, akivel 2018-ban már játszott együtt az EURONICS színeiben, emellett ecfN, az egykori ALTERNATE és BLUEJAYS játékos, a lengyel OKOLICIOUZ, aki a Virtus.pro-ban is megfordult, illetve a kevésbé ismert Bonga, aki az SSP-től érkezett januárban.

A Cowana felállása a következőre módosul:

Hungary Domoszlay “kolor” Ádám
Germany Oliver “kzy” Heck
Germany Lukas “ecfN” Kauer
Germany Robin “Bonga” Zalat
Poland Michal “OKOLICIOUZ” Glowaty
Germany Dominik “KiNGDOM” Aberle (edző)

Üdv újra kolor és sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva