Counter Strike

A Fnatic is létrehozta CS:GO akadémia csapatát, íme a Fnatic Rising!


Egy újabb nagy szervezet folyamodott akadémia csapat kreálásához, szerintetek mennyire lesz sikeres a Fnatic próbálkozása?

A brit organizáció bejelentette a saját akadémiai csapatát a CS:GO világában, amely a Fnatic Rising nevet viseli. Az együttesben két svéd, egy román, egy német és egy portugál játékos szerepel, ketten a Fnatic-ból, míg hárman különböző csapatokból érkeznek.

A Fnatic Rising alapvetően két svéd ex-Fnaticos köré épül, Peppzor cserejátékosként, Kevve pedig elemzőként erősítette a szervezet elsődleges felállását. Kevve lesz az újdonsült csapat irányítója, míg előbbi riflerként segítheti a csapatot.

Ebbe a szerepkörbe érkezik még a portugál kst és a német prosus, előbbi a GTZ Bulls-ból és az OFFSET-ből, míg utóbbi az ALTERNATE aTTaX-ból és a BIG Academy-ből lehet ismerős. Ötödikként a román AWP-s, regali csatlakozott, aki elsősorban a GameAgents-nél ért el sikereket.

A Fnatic Rising-nak két kisebb magyar kapcsolódása is van, hiszen regali még a GameAgents égisze alatt sokáig együtt játszott markk-kal, továbbá a csapat debütáló mérkőzésére éppen torzsiék, azaz a mouz NXT ellen kerül sor, hétfőn este 21 órakor.

A Fnatic Rising felállása a következő:

Sweden Peppe “⁠Peppzor⁠ Borak
Sweden Kevin “⁠Kevve⁠ Bohlin
Portugal Francisco “⁠kst⁠ Fragoso
Romania Iulian “⁠regali⁠ Harjău
Germany David “⁠prosus⁠ Hesse

Szerintetek eredményes lesz a Fnatic próbálkozása?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva