Counter Strike

Elstartolt a WePlay Academy League! – Torzsiék győzelemmel kezdték a 100 ezer dolláros versenyt


Óriási meccset láthattunk, hiszen a mouz NXT dupla hosszabbításban győzte le a frissen alakult fnatic Rising csapatát.

Hétfőn útjára indult a WePlay Academy League első szezonja, amelyre nyolc CS:GO szervezet akadémia csapata, így a torzsi nevével fémjelzett mouz NXT is meghívást kapott. Első ellenfelük az ezen a meccsen debütáló fnatic Rising volt, amely ellen egy izgalmas találkozón végül 22:20-ra tudtak felülkerekedni.

A mérkőzést Vertigón játszották, ahol a mouz NXT ezt megelőzően egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el. Mindkét összecsapásra a Pinnacle Cup II során került sor, egyaránt dán ellenféllel szemben. Nyerni a Lyngby Vikings ellen tudtak 16:13-ra, míg a Copenhagen Flames-től 16:12-re kikaptak.

Ezúttal is egy nagyon izgalmas és szoros meccset láthattunk, amely dupla overtimeba torkollt. Ugyan a mouz NXT már 13:8-ra is vezetett, de a fnatic Rising nem adta fel, sőt a végén még torzsiéknak kellett két meccspontot hárítani, hogy egyáltalán kiharcolják a hosszabbítást.

A mérkőzés statisztikái.

Az első overtimeot követően még nem született döntés, ám a második hosszabbítást már meglehetősen simán, 4:0-ra megnyerte a mouz NXT, ezzel pedig 22:20-ra a mérkőzést is behúzták.

A csapat következő ellenfele a FURIA Academy lesz, akik szintén sikerrel vették az első akadályt, ők az Astralis Talent ellen tudtak győzni, szintén Vertigón, 16:10 arányban.

A két együttes egymás elleni mérkőzését kedden este 18 órától, a WePlay hivatalos Twitch-csatornáján tudjátok majd követni!

További sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva