Counter Strike

Hét év után itt a vége! – Kispadra került JW, nemzetközi felállással folytatja a fnatic


Búcsút intenek a háromszoros Major-győztes alapembertől, aki sokakhoz hasonlóan, VALORANT-tal folytathatja karrierjét.

Padra került a fnatic csapatánál Jesper “JW” Wecksell, mivel a szervezet alapjaiban szeretné átalakítani a CS:GO csapatot és az is kiderült, hogy nemzetközi felállással folytatják. A fnatic ezt megelőzően Maikil “Golden” Selim munkáját köszönte meg, a csapat korábbi irányítója július elején került kispadra.

A 26 éves svéd veterán távozásával, mindössze hárman maradnak az aktív lineup-ban: Freddy “KRIMZ” Johansson, Ludvig “Brollan” Brolin, illetve Jack” Jackinho” Ström Mattsson.

A változtatások nem meglepőek, hiszen a fnatic rendkívül gyengén szerepelt az elmúlt időben, szinte minden versenyen már korán kiestek és a világranglistán egészen a 47. helyig visszacsúsztak.

Hat hétnyi kőkemény munkát és az eddigiek átértékelését követően, úgy döntöttünk, hogy megválunk JW-től. Rengeteg órát öltünk abba, hogy eldöntsünk, melyik utat válasszuk és végül arra jutottunk, hogy egy nemzetközi felállás mellett tesszük le a voksot.” – nyilatkozta Andreas “Samuelsson” Samuelsson, a fnatic edzője és menedzsere.

JW elmondta, hogy a közeljövőben átgondolja a dolgokat, ám egyelőre még nem tud biztosat mondani arról, hogy miként folytatja pályafutását. Ez lehet CS:GO, de akár VALORANT, vagy az e-sport bármely más területe is.

Annyi biztos, hogy több mint hét évnyi szolgálat után, elhagyja a szervezetet és játékosként már nem fogjuk látni sárga/fekete színekben. A 26 éves JW minden idők egyik legsikeresebb CS:GO játékosa, aki három Major-győzelemig és összesen több mint 20 verseny megnyeréséhez segítette hozzá a fnatic-ot.

A csapat felállása a következőre módosul:

Sweden Freddy “⁠KRIMZ⁠ Johansson
Sweden Ludvig “⁠Brollan⁠ Brolin
Sweden Jack “⁠Jackinho⁠ Ström Mattsson
Sweden Andreas “⁠Samuelsson⁠ Samuelsson (edző)
Sweden Maikil “⁠Golden⁠ Selim (padon)
Sweden Jesper “⁠JW⁠ Wecksell (padon)

Nálatok hogy nézne ki az új fnatic line-up?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva