Counter Strike

Az Astralis 18 éves tehetséget igazolt, ismét hatfős felállással folytatják


A szervezet azt ígéri, hogy a fiatal AWP-s már az első naptól kezdődően a csapat teljes értékű tagja lesz.

Az Astralis leigazolta Philip “Lucky” Ewaldot, a Tricked játékosát, derült ki a szervezet hétfő délelőtti bejelentéséből. A 18 éves AWP-s leigazolásával, az Astralis visszatér a hatfős rosterhez, amely még áprilisban, device távozásakor bomlott meg.

A fiatal tehetség a dán CS:GO mezőny egyik legnagyobb reménységének számít és korábban már többször is pletykáltak arról, hogy az Astralis-ban köthet ki. Legutóbbi csapatához, a Tricked-hez 2020 elején csatlakozott és az elmúlt három Dust2.dk ligából kettőt is megnyertek, miközben Lucky átlagosan 1.13-as értékelésig jutott a HLTV-n is jegyzett meccseken.

,,Nagyon élveztem a Tricked-nél eltöltött időt és rengeteget köszönhetek nekik, de ha az Astralis kopogtat az ajtón, akkor minden megváltozik. Minden kétséget kizáróan, ez az egyik legnagyobb és legprofibb szervezet és máris a család részeseként érezhetem magam!” – nyilatkozta Lucky, a csapat frissen igazolt játékosa.

Csatlakozása nem is jöhetne jobbkor, hiszen az Astralis alaposan megszenvedett az AWP-s szerepkör betöltésével (előbb dupreeh, majd gla1ve próbálkozott ezzel, de nem jártak sok sikerrel), ráadásul dupreeh, Magisk, Xyp9x és zonic szerződése is lejár év végén, így a csapat körül még számos kérdőjel lebeg.

Annyi biztos, hogy Lucky érkezése mindenképp sokat lendíthet a dolgokon, hiszen fiatal, tehetséges, ráadásul éppen egy AWP-s játékosról beszélünk. Debütálására akár már az ESL Pro League S14-en sor kerülhet, ami augusztus 16-án indul útjára.

Az Astralis felállása a következőre módosul:

Denmark Andreas “⁠Xyp9x⁠ Højsleth
Denmark Peter “⁠dupreeh⁠ Rasmussen
Denmark Lukas “⁠gla1ve⁠ Rossander
Denmark Emil “⁠Magisk⁠ Reif
Denmark Lucas “⁠Bubzkji⁠ Andersen
Denmark Philip “⁠Lucky⁠ Ewald
Denmark Danny “⁠zonic⁠ Sørensen (edző)

Ti mit gondoltok a csapat újdonsült játékosáról?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva