Counter Strike

Öt győzelem zsinórban! – Brutális formában van a mouz NXT, az első helyet is átvették


Torzsiék sorra nyerik a mérkőzéseket, a legutóbbi találkozót pedig egy 1v4-gyel zárta a magyar sztárjátékos.

Kiváló formában játszik a mouz NXT csapata a WePlay Academy League során, ahol még a legelején egy hosszabbításos győzelemmel és két vereséggel kezdtek, ám azóta egyhuzamban öt mérkőzést is megnyertek.

A mouz NXT eddigi eredményei a ligában.

A verseny alapszakasza már a féltávon is túljutott, hiszen a csapatok összesen 14-szer játszanak (mindenki mindenkivel kétszer) és már nyolc forduló lement. A csoportkör ezen a héten, egészen pontosan augusztus 1-én véget is ér, amit a Play-In Stage követ majd.

Torzsiék legutóbb az ellen a fnatic Rising ellen játszottak, amely közvetlenül a versenyre alakult meg és amely ellen a nyitómérkőzésen már 22:18-ra nyerni tudtak Vertigón. Ezúttal a helyszín Dust2 lett, de a győzelem most sem maradt el, torzsi pedig szokás szerint alaposan kivette a részét a sikerből.

Az eseményen nyolc együttes vesz részt, akik közül az első három helyezett automatikusan továbbjut a LAN döntőre, míg a 4-7. helyezett csapatok a Play-In Stage során küzdenek meg a fennmaradó spotért. A négy csapatos, 100 ezer dollár összdíjazású offline szakaszra augusztus végén, Kijev-ben kerül majd sor.

Szerintetek meddig jutnak torzsiék? Írjátok meg kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva