Fifa

Lezajlott a DomiNation Camp élő versenye – Íme a hat játékos, aki bejutott a döntőbe!


A közel 200 jelentkezőből a legjobb 18 játékos került be a Gamerlandben rendezett élő versenyre, ahonnan most hatan továbbjutottak a döntőbe!

A DomiNation Esports alig néhány hónapja alakult, de máris alaposan megmozgatta a hazai FIFA közösséget. A Szoboszlai Dominik által alapított e-sport szervezet jelenleg azon munkálkodik, hogy kiválasszák azt az egy játékost, aki a csapat igazolt versenyzője lesz.

Az online válogatóra közel kétszázan jelentkeztek, ahonnan a legjobb 18 játékos bejutott az élő versenyre. Ez utóbbit múlt hétvégén rendezték a Gamerlandben, mégpedig Haraszti Ádám és Molnár “molnargabo” Gábor kommentálásával.

A megmérettetésen az volt a cél, hogy a résztvevők bekerüljenek a top 6 közé, hiszen ők vehetnek részt az augusztus végén esedékes DomiNation Camp-ben, ahol az RB Leipzig szakértői is jelen lesznek és ahol fény derül a legjobb játékos kilétére.

A döntőbe jutott játékosok:

  • Kondákor Kevin
  • Seregély Bence
  • Kelemen Bertold
  • Mester Péter
  • Rapport Rodrigo
  • Garda Bence

Jó kis mezőny jött össze, lesz miből szemezgetni a villában. De nemcsak én fogok dönteni, nagyon sok ember fog agyalni azon, hogy kiválasszuk azt, aki a legalkalmasabb arra, hogy ilyen magas szinten képviselhesse a DomiNationt.” – nyilatkozta molnargabo.

,,Augusztus végén lesz a háromnapos kőkemény kiképzés, sok játékkal, rengeteg feladattal és teszttel. Magyarországon ilyen összetett folyamat során még nem választották ki esportolót.” – zárta sorait a DomiNation első igazolt játékosa és szakmai tanácsadója.

Molnargabo azt is elmondta, hogy a játékosoknak különböző mentális és fizikális próbatételeken kell majd részt venniük, emellett azt is megnézik, kinek, hogy megy a streamelés, hiszen egyértelmű céljuk, hogy az új FIFA játékosuk a tartalomgyártásba is be tudjon szállni.

Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Képek: Bertalan Ádám

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva