League of Legends

A Zero Tenacity nyerte az EBL S9 alapszakaszát – Mumus és Meight ott lesz az EU Masters-en


A két magyar játékossal felálló csapat jutalma 2750 euró és egy Play-In spot, de a rájátszásban direktben a főtáblát is kiharcolhatják!

Csütörtökön este a Tiebreaker mérkőzésekkel lezárult az Esports Balkan League kilencedik szezonjának alapszakasza, amit 11:3-as mérlegének és a Crvena Zvezda elleni decider meccsnek köszönhetően, végül a Zero Tenacity tudott megnyerni.

A 23 éves mumus100-at és a 21 éves Meight-tet a soraiban tudó Zero Tenacity összesen 11 győzelmet szerzett az alapszakaszban, emellett pedig csak három vereséget kellett elkönyvelniük. Az eseményt 1:2-vel indították, ebből lett 11:3, majd a Crvena Zvezda elleni tiebreaker találkozón, a ligaelsőséget is kiharcolták.

A Zero Tenacity 2750 eurót és egy EU Masters Play-In spotot tehetett zsebre, emellett bejutottak a verseny rájátszásába. Ez utóbbi augusztus 2-től augusztus 7-ig tart és a győztes csapat egyenes ágon bejut az EU Masters-re, azaz a legjobb forgatókönyv esetén, még a Play-In szakaszt is átugorhatnák.

A rájátszásban a Crvena Zvezda, a Valiance és a Split Raiders lesz még jelen, míg a liga másik magyar érdekeltségű csapata, az x25 Esports ötödik helyen zárta az alapszakaszt, így Matebuff-ék éppen lecsúsztak a playoff-ról és az 1750 eurós díjazással kell most beérniük.

További sok sikert kívánunk mindkét csapatnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva