Nem mindennapi álláshirdetést adott fel a TheVR

A TheVR ismét új dologba vágta a fejszéjét.

Az egész egy költözéssel kezdődött, de a bővülés ennyinél nem állt meg, ugyanis nemrég jelentették be, hogy Jani és Pisti mellett egy harmadik fővel bővül a csapat, aki leginkább a technikai dolgokért lesz a felelős. A legutóbbi videójukban pedig egy újabb állást hirdettek meg a srácok. Túl sok hasonlóval még nem igazán találkoztunk, hiszen általában írásban szoktak lezajlani az álláshirdetések, de tekintve hogy egy népszerű videócsatornáról beszélünk, így nem csoda, hogy ezt a formátumot választották.

„Az a helyzet srácok, hogy a tech csatornára keresünk embert.[…] Ez a kérdőjeles negyedik ember pedig a kamerák előtt dolgozna, a Tech csatorna mindenes embere lenne. Ez a munkakör. Nagyon fontos, hogy a Tech csatornának nem Ő lenne az arca.”

A mindenes fő feladata a TheVR Tech videóiban szereplő tesztek, bemutatók készítése lenne, emellett elvárják azt is, hogy az illető értsen a vágáshoz is, na meg a kreatív gondolkodásmód sem hátrány.  A munka betöltéséhez a következő kritériumoknak kell megfelelni:

„- Legyél képben azzal, amivel foglalkozunk

– Remek kommunikációs képességet és előadás módot

– Legyél kreatív

– Tudd beosztani az idődet

– Szeress csapatban dolgozni

– Megfelelő megjelenést (Mi sem vagyunk szépek, szóval nem lesz nehéz megütni a szintet)

– Techben való jártasságot és naprakészséget

– Legyél jártas a videóvágásban, szoftvertől függetlenül (Premiere Pro, FCPX, DaVinci Resolve előnyben!)

– ANGOL NYELV (Nem kötnénk szinthez. Fontos hogy értsd, és ha kell, akkor tudj megszólalni angolul!)”

Az állás betöltéséhez fontos kritérium, hogy a jelentkezőnek rendelkeznie kell egy a YouTube-ra feltöltött videóval, amiből hamar kiderül, hogy ki milyen orgánummal rendelkezik.

Aki szeretne a TheVR Tech mindenese lenni, az ne habozzon!

Betöltés...
Keresés
Keresés