Valaki 120.000 forintért vett egy kartonpapír PlayStation 5-öt!

Hogy mennyi???

Nem, nem olvastad félre, valaki tényleg vett magának egy PlayStation 5-öt, amit kartonpapírból eszkábáltak össze!

Mikor megláttam, nem is nagyon akartam hinni a szememnek, aztán már nem is láttam a nevetés következtében eláradó könnycsatornáimtól. A történet igazából csak annyi, hogy egy ‘mckanmille0’ nevű PlayStation játékos unalmában elhatározta, hogy míg vár a saját valódi ötödik generációs Sony konzoljára, addig megpróbálja kartonpapírból összeeszkábálni azt. Három óra bajlódás után végül elkészült a remekmű, amit poénból aztán fel is rakott az eBay-re, potom 399.99 dollárért, ami nagyjából 120.000 forintnak feleltethető meg.

Talán ő csodálkozott a legjobban azon, hogy van olyan, aki hajlandó fizetni is érte. De nincs min hüledezni, hiszen még papír kontroller is jár hozzá!

Természetesen nincsen szó átverésről, az alkotó az újgenerációs papírkonzol leírásában felhívta a figyelmet arra, hogy ugyan megdöbbentő a hasonlóság, ez valójában csak egy kartonpapírból összeragasztgatott működésképtelen replikája az eredetinek. Reméljük hát, hogy egy műgyűjtőnél köt majd ki a darab, aminek árából már majdnem futja egy teljesen funkcionális PS5-re is.

“Internetlátott” emberként persze sok kérdésem nincs, csupán az, hogy mégis mi tartott ezen három órán keresztül?

Amennyiben téged is gyötör az égető várakozás, de szeretted a technika órákat általánosban, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi DIY videót, ami alapján te is elkészítheted a kartonpapír PlayStation 5-ödet! 

 

 

Betöltés...
Keresés
Keresés