Gaming

Gamer Mennyország: Ebben a boltban saját magad rakhatod össze álmaid PC-jét


Egy bolt, ahova egyszer minden gamer szívesen ellátogatna.

A hagyományos számítástechnikai üzleteket mindenki ismeri, bár az utóbbi időkben egyre kevésbé látogatják a vásárlók ezeket a boltokat, helyette időt és gyakran pénzt is spórolva manapság már inkább online rendelik meg a kiválasztott termékeket a vásárlók. Meg kell hagyni, hogy az online kiválasztási metódusnak is megvan a maga szépsége, hiszen teszteket és vásárlói tapasztalatokat böngészve lehet az igazán tudatos döntést meghozni.

Abban viszont biztos vagyok, hogy minden gamer szívesen állítaná össze a kedvenc gépét a Micro Centerben. Ez a bolt ugyanis újraértelmezi a jelenleg általános bolti modellt és a vásárlók maguk állíthatják össze a saját igényeiknek megfelelő számítógépet, itt ugyanis minden népszerűbb alkatrész megtalálható, a bolt külön részekre van felosztva.

Az egyik sarokban az alaplapunkat nézhetjük ki, a másikban pedig a hozzá illő processzor felől dönthetünk.  A boltban pedig több, mint 35 000 alkatrész közül válogathatunk, szóval kellően széles a paletta.

A bolt rendelkezik egy úgynevezett “knowledge bar” szolgáltatással, aminek segítségével ingyen és bérmentve kérdezhetnek a vásárlók a szakértőktől az adott elemekről. Legyen szó a videókáryák ár/érték arányáról vagy akár arról, hogy kompatibilis-e az adott processzor a kiválasztott alaplappal.

Az 1979 óta fennálló boltban a PC-k mellett laptopokkal, tabletekkel, telefonokkal és gyakorlatilag szinte minden számítástechnikához kötődő termékkel foglalkoznak.A legjobb az egészben az, hogy a legalacsonyabb árakkal dolgoznak, pedig a képeket látva mindannyian arra gondoltunk volna, hogy ez biztos nem egy olcsó hely. Sajnos jelenleg csak az Egyesült Államokban található meg ez a bolthálózat, pedig hazánkban is biztosan népszerű lenne a gépépítők körében.

Íme egy elégedett vásárló véleménye:

Köszönet az ötletet Szabó Gábornak!

A gamer hotelt láttad már?

Megnyílt az első Gamer hotel, ez minden gamer álma!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva