League of Legends

Tyler1 45 órán át streamelt megállás nélkül az új LoL szezon örömére


24 órás streamet már láthattunk párszor, de 45 órásra még nem nagyon volt példa!

Miután feloldották a banját, Tyler1 szinte egyfolytában játszik és streamel. A  hírhedt Draven main most állítása szerint megváltozott és újult erővel indult neki az új szezonnak.

Feloldották Tyler1 banját, visszatér a világ legmegosztóbb streamere!

Az szezont pedig egy 45 órás twitch stream közvetítésével kezdte. Ebből is látszik, hogy Tyler nem véletlenül az egyik legnézetteb streamer, hiszen olyan elborult dolgokra képes, amit szinte más streamer be se vállalna.

Tegnap véget ért a két napig tartó stream, ami tele ordításokkal és sok-sok Draven pick-kel telt (hogyha épp nem banolták ki a stream sniperek). A dolog tehát  nagyjából úgy zajlott ahogy egy Tyler1 streamtől megszokhattuk. A stream nézőszáma szinte végig elsők között volt a Twitch-en, ami jó példa a srác óriási népszerűségére.

A stream alatt Tyler rengeteg hatalmas hibát vétett, köszönhetően az alváshiánynak vagy néha csak egyszerűen a túl magabiztos játékstílusának. A streamet habár nem feltétlen az óriási megmozdulások jellemezték, viszont hogy szórakoztató volt az biztos!

Ha esetleg valaki lemaradt és szeretné visszanézni ezt a 45 órát az látogasson el Tyler1 Twitch csatornájára, ahol két 22,5 órás videó formájában megtalálhatja. (Persze lehet egyszerűbb lenne, csak belepörgetni, a végén például többször belealszik a mérkőzésekbe a játékos, ez kifejezetten szórakoztató egy-két ponton.)

A maratoni stream után Tyler mára egy kivett egy szabadnapot és csak holnaptól folytatja a streamelést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva