League of Legends

Feloldották Tyler1 banját, visszatér a világ legmegosztóbb streamere!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: ban, Tyler1,

A League of Legends streamerek talán legmegosztóbb karaktere újból megmutathatja a világnak mire képes.

Tyler1 hivatalosan is visszatérhet, már csak az a kérdés, hogy milyen formában.

Tyler “Tyler1” Steinkamp, akit a League of Legends történetének legártóbb karakterének is tartanak, úgy tűnik elhitette a Riot Games-zel, hogy képes jól viselkedni, ugyanis a Twitterén bejelentette, feloldották a tiltását, újból streamelheti kedvenc játékát a nézőinek. Már dátumot is tudunk, jövő hétfőn lövi fel újra hivatalosan a közvetítést.

Ha még csak most kezdesz játszani, vagy egy kő alatt éltél eddig, akkor segítünk, Tyler1-t 2016-ban tiltotta ki a Riot Games végelegesen, ráadásul az ő esetében már nem csak a felhasználót, hanem magát a személyt banolták. Ez azt jelentette, hogy ha Tyler készített egy újabb felhasználót, s az a Riot tudtára jutott, hogy az ő tulajdona, abban a pillanatban kitiltották, függetlenül attól, hogy mit hogyan csinált azon az accounton. Ezt a tiltást a fékezhetetlen személyisége, troll magaviselete, valamint nyomdafestéket nem tűrő szóhasználata eredményezte. Tiltása óta folyamatosan azon volt, hogy feloldják a bant és bebizonyítsa, képes volt megváltozni. Sokak szerint ez sikerült neki, persze voltak olyanok is akik szerint cseppet sem javult Tyler, egy biztos, jövő hétfőtől kiderül minden.

Szép is lenne egy ilyen történet dráma és balhé nélkül, 2017 októberében ugyanis éppen egy Riot alkalmazottat rúgtak ki az állásából, mert a játékos halálát kívánta, ez a megjegyzése pedig nyilvánosságra került. Riot Sanjuro mindezt a saját Discord szerverén nyilatkozta, s összességében elég nagy port kavart a League közösségben.

A volt alkalmazott mentette a menthetőt, azonnal bocsánatot kért a játékostól, valamint elmondta, bejelentkezett egy alkoholelvonó rehab kúrára, ugyanis mindent amit mondott, alkoholos befolyásoltság alatt mondta.

A bocsánatkérést meglehetősen profin fogadta Tyler, azt mondta nem haragszik, ugyanis mindenkinek vannak gyengébb pillanatai. Hogy ezt tényleg így gondolta-e a játékos, vagy egy zseniális PR fogás volt, valószínűleg sosem fog kiderülni, de az biztos, hogy az eset katalizátora volt a Riot mostani döntésének.

Reméljük tényleg megtisztult és a jövőben nem azért kell róla beszélni, mert őrültséget követett el, hanem azért, mert bebizonyította, tényleg ő a legjobb Draven játékos Észak-Amerikában.

Szerintetek megérdemelte a feloldást?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva