Fifa

Jó lett volna, ha igaz lett volna – MEGINT elszúrta az EA!


Állítólag sok olyan változás jön, melyet nagyon szeretett volna már a közösség.

A FIFA 19 7. frissítése sok ígérettel közeledett, a közösség pedig remegve várta, abban bízhattunk, hogy most végre tényleg előrébb lép a játék. Nem sikerült.

Bár a frissítés még csak PC-re elérhető, tulajdonképpen ugyan azok szoktak lenni a változások, így szinte biztonsan kijelenthetjük, hogy a konzolos frissítésre is igazak lesznek a következő sorok.

A legnagyobb ígéret a Finesse shot gyengítése lett volna, mely már hónapok óta borzolja a közösséget. Ezt inkább megváltoztatni sikerült, nem pedig gyengíteni.

A PC játékosok közül rengetegen jelzik vissza, hogy a Finesse shot ugyan annyira, vagy még erősebb mint volt. Emellett egyre többen kezdték el használni a low driven finesse shotot, könnyen lehet, hogy a frissítés után ez lesz az OP taktika a góllövéshez.

A következő videóban láthatjátok a low driven finesse shot + timed finishing kombót:

Found the button combo for low driven finesse, its back and better with timed finishing from FIFA

Nektek vannak tapasztalataitok a PC-s frissítéssel kapcsolatban? Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mire konzolokra elér a frissítés, változik-e még valami, vagy ilyen formában kapják meg az Xbox és PS játékosok is. Kicsit bosszantó, hogy twitteren szinte kizárólag a dícsérő kommenteket reagálják le az EA emberei, ami azért is nagyon nehéz, mert ezekből rendkívül kevés van.

A frissítés tartalmazott változtatásokat továbbá a karrier és online móddal is. Elöbbiben főképp a PL-el kapcsolatos változások jöttek és javították a -1-es OVR rating bugot. Akit a teljes lista érdekel, az IDE kattintva végignyálazhatja a változásokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva