PUBG

A győzelem pillanata: lenyomta a PUBG a CS:GO-t


Második helyen volt a Steam népszerűségi rangsorában a Bluehole játéka.

Hogy a videojáték-iparban mi számít sikernek, azt elég sok oldalról meg lehet közelíti, ám amit a PlayerUnknown’s Battlegrounds produkál, az abszolút kimeríti ennek a fogalmát. Máshogy legalábbis nem tudjuk értelmezni azt, hogy egy early access (tehát félkész!) játékból alig három hónap alatt eladnak négymillió példányt.

Az utolsó vérig menő akciójáték népszerűsége folyamatosan nő, ez pedig kőkemény adatokkal is bizonyítható, hiszen a Steam népszerűségi rangsorában bármikor megnézhetjük, mennyien játszanak vele éppen. A PUBG szülőatyja, Brendan Greene nemrég el is csípett egy diadalittas pillanatot: nemrégiben volt olyan időszak, amikor többen játszottak vele, mint a CS:GO-val, ezzel rövid ideig a rangsor második helyére lépett elő.

Forrás: Twitter

Mindez persze tényleg csak néhány pillanatig tartott, ahhoz, hogy a PUBG tartósan előzhette a CS:GO-t, mindenképpen szükség lesz még pár százezer (vagy inkább millió) játékosra. Jelen sorok írásakor például a PUBG 311 ezer embernél pörög, amivel a harmadik a Dota 2 (735 ezer) és a CS:GO (508 ezer) mögött.

Önmagunkat tudjuk csak ismételni: egy early access játéktól ez tényleg elképesztő teljesítmény, és bele sem merünk gondolni, mi vár a PUBG-ra az “éles” premiert követően – pláne úgy, hogy akkor már a konzolos verziók is bejönnek a képbe.

Borító: PUBG.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva