Counter Strike

Ismét az utolsó körben esett ki DeadFox és a HellRaisers


Két hete a Major kvalin egyszer már átélték ugyanezt, most a DreamHack Malmö selejtezőn buktak el a legvégén.

Pedig szépen indult a selejtezős menetelés, az első körben egy szoros és egy sima meccs alatt leverték az AliGon csapatát. A svédek Mirage-on még tartották magukat, a 16:14 komoly eredmény egy HR szintű csapat ellen, de a végére elfogytak, kábelen 16:1 lett a vége.

Forrás: HLTV

DeadFox itt még nem lendült meccsbe igazán, de aztán jött a feltörekvő bolgár Outlaws, akik ellen már azt a HR-t és azt a Bencét láttuk, akit mi ismerünk.

Két sima pályán nyomták le ellenfelüket DeadFox-ék, az eredmény Overpass-on 16:5, Cobblestone-on 16:4 lett. Ezek után kezdjük azt érezni, hogy a Major kvalin is több Cobble kellett volna.

A feltámadás azonban úgy tűnik nem volt hosszú életű, az utolsó körben az EnVyUs ellen kellett volna bizonyítani. A meccsek bár szorosra sikerültek, DeadFox itt sem remekelt, megint az a fránya Overpass. Pedig ha eljutnak a decider Cobblestone-ig, meglehetett volna az a malmői út!

A selejtező tehát egy apró hajszállal ugyan, de ismét kicsúszott a HR kezei közül, ez néhány héten belül már a második lehetőség, ahol csak az utolsó lépést nem sikerült megtennie a csapatnak.

Reméljük a nyári szünet jó hatással lesz a fejekre és a következő szezonban ismét HellRaisers sikerektől lesz hangos a CS:GO világ!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva