Counter Strike

A csalódott ötösök versenyén végül ScreaM hozta le a döntőt


A Major árnyékában kicsit kevesebb fényt kapott a DreamHack Atlanta, de ettől még nem felejtettük el!

A 100 000 dolláros összdíjazásra manapság már egyébként se kapja fel a fejét mindenki, főleg nem akkor, ha az óceán másik oldalán közben egy Major pörög.

A DreamHack Atlanta mezőnyébe pont ezért csupán azok a csapatokat látjuk, akik lógó orral, otthon ültek volna a Major alatt… Akkor már százszor inkább egy DH verseny!

A döntőben végül az EnVyUs és a Heroic találkozott, előbbi a DeadFox-al felálló HellRaisers-t, utóbbi a Renegades együttesét verte a legjobb négy között.

Megvan az elődöntő DeadFoxéknak a DreamHacken! – gamer.hu

Menetel a HellRaisers az atlantai offline tornán. Bár jelenleg mindenki a krakkói Majorre figyel, nem ez az egyetlen CS:GO-torna zajlik jelenleg, hiszen a nem kijutott nagycsapatok közül többen is a DreamHack Atlantán próbál vigaszt keresni – köztük a HellRaisers is. DeadFoxék jól kezdtek a nyolccsapatos versenyen: az A csoport nyitómeccsén legyőzték a Binary Dragons-t.

A 2:1-es francia sikert hozó döntőn az EnVyUs igazolta, egy B-kategóriás versenyt még mindig viszonylag simán be tudnak húzni, hiszen az első mapot ugyan bukták, de utána taroltak.

A Heroic választásán, Overpass-on 16:11-re kikaptak Happy-ék, utána Cobblestone-on viszont 16:8-ra odacsaptak, a kegyelemdöfés egy 16:2-re végződő Inferno volt.

A meccs embere ScreaM volt, aki fejlövéseit megint jókor húzta elő, +25-ös K/D-ben végzett, 69 kör alatt 62 fraget rakott az ellenfélre.

A középcsapatokkal tehát láthatóan jól bánik az EnVyUs, az 50 000 dolláros jutalom pedig mindig jól jön. Mert ha azt nézzük, a Major negyeddöntőben kiesett legendás csapatok jutalmánál ez sokkal több, csak az a kár, hogy matricapénzek itt nem pörögnek a playereknek.

Egy ilyen győzelem tehát ösztönzőleg kell, hogy hasson a franciákra a nyári szünet előtt, utána indul az új évad. És tény, hogy xms és SIXER továbbra sem üti meg azt a szintet, ami egy nagy áttöréshez elég lenne.

Ha újra az elit rétegbe vágynak, ennél többre lesz szükség hosszútávon.

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva