League of Legends

Újabb skinekkel bővül a játéktermi téma!


Komoly főellenség osztaggal bővül az Arcade hőskinézet család. Malzahar, Ziggs és Brand Rivenék életét jött megnehezíteni!

Az őrület 2015 óta pörög, minden évben kapunk egy-két olyan hőskinézetet, ami a régi játéktermi világot idézi. A fő koncepció, hogy szeretett hőseinket pixelesítik és kapnak valami jópofa helyet a videojátékok világában. Videojátékception.

Eleinte Miss Fortune kapott Arcade formát, majd gyorsan hozzápakolták Rivent és kapott egy supportot Sona személyében. A három leányzó fő színe a piros, kék és zöld volt…nem ismerős ez valakinek? Csak nem a Pindúr Pandúrok?

Néhány Arcade Skin (Forrás: na.leagueoflegends.com)

Óriási robbanás volt a téma bevezetése, jelzett is a bizniszérzék a Riot Gamesnek, 2016-ban újabb hőscsomag érkezett, ekkor már tovább gondolták a lehetőségeket és már Főellenségeket is kaptak a hősök.

Nem áll meg a széria, legalábbis a League of Legends hivatalos instagramm szerint, ugyanis bejelentették a Battle Boss Brand, Ziggs és Malzahar skineket!

PBE Preview: Battle Boss Brand, Malzahar, and Ziggs #arcade #leagueoflegends

A post shared by League of Legends (@leagueoflegends) on

A téma kiváló, a megvalósítás szintúgy, valamint plusz pont a Bomberman referenciáért Ziggs recalljában. Meg vagyunk véve!

 

Nyitókép: youtube.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva