Overwatch

Kiderült, hogy erősítik Roadhogot, sokkal nehezebb lesz megölni


Tartja magát a Blizzard a korábbi ígéretéhez.

Hosszú hónapok óta zajlik már Roadhog szerelgetése: a Blizzard az elmúlt időszakban rengeteget variált a szóban forgó tankon. Különös tekintettel igaz ez a Hook működésére, ezen kellett finomítaniuk a legtöbbet a fejlesztőknek. Nemrég ráadásul kiderült, hogy közel sincs vége: újabb változtatásokat terveztek, hogy kicsit más irányba tereljék a karaktert.

Nincs nyugalma Roadhognak, újabb változás várható

Most végre fény derült arra, hogy mik a konkrét tervek. A fejlesztőcsapat feje, Jeff Kaplan a hivatalos fórumon árulta el, hogy milyen változtatásokra számíthatunk.

“Jelenleg úgy teszteljük Roadhogot, hogy 50 százalékkal kevesebbet sebződik a Take a Breather közben, emellett teljes sebességgel tud mozogni mellette. Ezen két változtatás kombinációjának köszönhetően sokkal nehezebb lesz őt megölni, a Roadhog játékosok pedig sokkal agresszívebben játszhatnak, miközben hook-célpontot keresnek, hiszen tudják, hogy könnyebben tudnak életben maradni.”

Az alábbi két változtatásról van szó tehát:

  • A Take a Breather használata közben is teljes sebességgel tud mozogni.
  • A Take a Breather használata közben 50%-kal kevesebbet sebződik.

Kaplan azt ígéri, hamarosan a PTR-szerverekre is fellövik az új Roadhogot. Igaz, nincs arról meggyőződve, hogy nem túlságosan erős az új változat ebben a formában, ezért könnyen lehet, hogy addig kicsit még módosítani fognak rajta.

Ti mit gondoltok, jó irány ez?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva