Counter Strike

Nem indul a CS:GO? Itt egy tök egyszerű megoldás!


Rengetegszer találkozunk azzal a problémával, hogy nem indul a játék. Ilyenkor mindig a legegyszerűbb megoldás a legjobb!

Ami nem más, mint a játékfájlok ellenőrzése. Ennek a folyamatnak a során a Steam átnézi a játékfájlokat és megnézi, hogy ugyan azok-e, mint aminek lenniük kell. A legjobb pedig, hogy pár kattintás az egész!

1.lépés:

Steam könyvtár megnyitása, majd a CS:GO megkeresése

2. lépés:

Jobb egérgomb a CS:GO ikonjára/Tulajdonságok (Properties)

3. lépés:

A fenti fülek közül a Helyi fájlok (Local files), azon belül pedig a Játék épségének ellenőrzése (Verify Integrity of game files)

4. lépés:

Ezek után pedig meg kell várni, amíg végig megy az ellenőrzés. Nyugalom, ez nem szokott sokáig tartani. Ha mégis sokáig tartana, az azt jelenti, hogy több sérült fájlod van, amit javít a rendszer, szóval türelem!

 

Ha végzett, akkor nyugodtan indíthatod is a játékot! Ilyenkor az első indítás mindig egy picit hosszabb.

Miért jöhet elő ez a probléma?

Ezt elég sok dolog kiválthatja. A leggyakoribb az az egyedi szervereken való szörfölés, ilyenkor ugyanis a szétmoddolt szerverek rengeteg felesleges fájlt töltenek le a gépedre, sokszor pedig az eredeti fájlokat is felülírhatják, ilyenkor van a probléma. A másik szintén gyakori ok pedig, a winchester tönkremenetele. Ha ettől tartasz, akkor ajánlom a HDSentinelt, amit még telepíteni se kell (hordozható változat) és megmondja, hogy mennyi van még hátra a vinyódnak. Itt ha az élettartam magas, akkor hátradőlhetsz, mivel nem ez lesz a probléma.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva