Dota 2

A Valve és a Dota is beszáll a kártyás piacra!

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: artifact,

Készül a legújabb kártyajáték, az Artifact.

Az elmúlt időszakban egyre több komoly név és szereplő lép be a kártyás stratégiai játékok piacára. A Hearthstone sikere sokakat megihletett: már jó ideje dübörög The Elder Scrolls Legends, elstartolt a Gwent is, a legújabb jövevény pedig a Fable Fortune. És akkor még nem is beszéltünk az Eternalról, a Shadowverse-ről vagy a Duelystről…

Úgy néz ki, a következő évben sem maradunk komoly újdonság nélkül: a Valve bejelentette, hogy készül az Artifact – The Dota Card Game, amely valamikor 2018-ban fog elstartolni.

Magáról a játékról egyelőre igen keveset tudni. Az biztos, hogy a Dota világára épít majd, a játékmenet pedig viszonylag komplex lesz, hiszen három külön boardon zajlanak majd párhuzamosan az események, lane-ekkel, creepekkel és épületekkel.

A fejlesztőcsapat kapcsán annyi ismert még, hogy az elmúlt tíz évet a Double Fine-nál töltő Brad Muir vezényli a munkálatokat, akinek olyan stratégiai játékok köthetők a nevéhez vezető szerepkörben, mint a Massive Chalice vagy az Iron Brigade.

Konkrét kép- vagy videóanyag sajnos még nincs az Artifactről, de bízunk benne, hogy mielőbb vethetünk majd egy pillantást a készülő játékra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva