Counter Strike

A Tec-9 után a Five-SeveN is szépen megerősödött a legutóbbi Update során


A változások egyelőre még Beta üzemmódban pihennek, de céljuk egyértelmű. Elég volt a random pisztoly killekből, skill alapú fegyverré szeretnék tenn

A két legfontosabb változás a Five-SeveN esetében, hogy mozgás közben pontatlanabbá vált, (csak úgy mint a Tec-9) de ha pontozunk vele és egymás után lőjük ki a golyókat, akkor pontosabb mint eddig bármikor.

Forrás: Reddit

Az első két sort érdemes nézni: a mozgás közbeni pontatlanság például majdnem a háromszorosára nőtt. Ez az adat az első lövedékre vonatkozik, mozgás közben.

A jobb oldali az új, a bal oldali a régi szórás, azt hiszem önmagáért beszél a kép, mostantól nehezebb lesz futásból egygolyóst osztani, hála az égnek.

A második sorból a pontozások pontatlansága látszik, amit viszont csökkentett az update. Ha csak pár golyót lősz ki, nagyobb pontosságot figyelhetsz meg, de ha az egész tárat kiszórod, akkor megint csak pontatlan lesz a pisztoly.

Forrás: Reddit

Tisztán látszik, a piros vonal jelöli az update utáni állapotot, az első 5 golyó sokkal pontosabb, utána beromlik.

Forrás: Reddit

Guggolás közben is hasonló a helyzet, itt azonban csak az első három golyóra számíthatunk, hogy pontosabb lesz. Mindkét grafikonon 0.15 másodperc telik el két lövés között, tehát ez a durva pontozás, folyamatos kattintgatással.

Forrás: Reddit

Ha viszont egy kicsit belassítunk, mindegyik lövés pontosabb lesz. Amikor 0.39 másodperc telik el két lövés között, egyből nő a Five-SeveN pontossága.

Látható tehát, a fegyver sokkal inkább skill alapúvá vált, a szerencsét próbálja kiszűrni a Valve. A Tec-9 esetében már bejött valami hasonló, a Beta szervereken most a Five-SeveN a következő.

Ha szeretnétek ti is kipróbálni, jobb klikk a CS:GO-ra a Steam könyvtáron belül, válasszátok a “Properties” feliratot, azon belül a “Betas” fület, és a legördülő menüből a “1.35.9.8-rc1” nevű update-et!

Forrás: Reddit

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva