Hearthstone

Nem tudod, kire szavazz az ajándék pakkokért? Segítünk!


Ismét Choose Your Champion akció van a Blizzardnál, de vajon kik jutnak a Global Games döntőjébe?

Már megszoktuk, hogy a nagyobb versenyek előtt a Blizzard rendre meglep bennünket egy Choose Your Champion akcióval, ahol arra tippelhetünk, kik fognak a legjobban szerepelni – cserébe ajándék kártyacsomagokat kapunk. Miután egy hét múlva jön a Hearthstone Global Games döntője, ezért ismét eljött az idő a szavazásra. Na de kire? Ebben próbálunk egy kis segítséget nyújtani!

A szavazás menete

Voksolni az alábbi módon lehet.

  • Látogass el erre az aloldalra.
  • A jobb felső sarokban lépj be a Battle.net fiókodba.
  • Válassz egyet a négy válogatott közül.

Magáért a szavazatért kapásból jár már egy ajándék Frozen Throne pakk. Ha pedig továbbjut a választott csapatod, akkor kapsz még egyet, vagyis legfeljebb két csomag nyerhető.

Kire szavazzak?

A Hearthstone Global Games-t 48 válogatott kezdte meg (köztük Magyarország), mostanra azonban már csak négyen maradtak: Csehország, Dél-Korea, az Egyesült Államok és Ukrajna. Ők játszanak majd egy hét múlva a négyes döntőben, íme az elődöntők párosítása.

  • Csehország vs. Egyesült Államok
  • Dél-Korea vs. Ukrajna

Némi segítséget jelent, hogy a végső győztest nem kell eltalálni ahhoz, hogy miénk legyen mindkét pakk: ha döntőbe jut a csapatunk, már jók vagyunk! De melyik válogatott a legnagyobb esélyes? Nem könnyű kérdés: előzetesen leszögeznénk, hogy nagyon szoros meccsek várhatóak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincsenek komolyabb esélyesek!

Csehország vs. Egyesült Államok – Az összecsapás olyan szempontból különleges, hogy a két csapat találkozott már a második csoportkörben. Akkor a csehek nyertek, de nem csak emiatt tartjuk esélyesebbnek StanCifkáékat. Hiába áll nagy nevekből az amerikai csapat, köztük a világbajnok Firebattel, nem szabad megfeledkezni arról, hogy egy komoly téttel bíró verseny fináléjában járunk, ahol még inkább felértékelődik, hogy ki mennyire van benne a kompetitív közegben. Ilyen tekintetben a cseh négyes felkészültebbnek tűnik. Emellett az egyenes kieséses szakaszban talán nekik volt a legnehezebb dolguk, a görögöket és a kínaiakat kellett kiütniük.

Dél-Korea vs. Ukrajna – A koreaiakkal mi magyarok is játszottunk, nagy szerencsével győztek csak le bennünket, de összességében azért nem mondhatjuk, hogy érdemtelenül jutottak el idáig. Ettől függetlenül úgy érezzük, az elődöntő lesz számukra a végállomás: a csoportokból még továbbmentek, a playoffban is könnyebb csapatokat kaptak (Malajzia és Mexikó), az ukránok azonban teljesen más szintet képviselnek, mint az eddigi ellenfeleik. Kolento sokadvirágzását éli, nagyon jó formában van, a világbajnokságon is ott lesz, de az egész csapat nagyon erős Neireával, DrHippivel és NickChipperrel. Meglepődnénk, ha kikapnának!

A fő kérdés tehát szerintünk az, hogy Csehország vagy Ukrajna. Igen, európai döntőt sejtünk, ami nem véletlen: egy új kiegészítő megjelenése után járunk, nagyon képlékeny még a meta, ebben a bizonytalan közegben pedig szerintünk ki fog jönni, hogy az európai régió erősebb, mint az amerikai vagy az ázsiai – a játékosok is több időt töltöttek valószínűleg high legendben tesztelve, mint a többi csapatból.

Mindkét elődöntő szoros lesz, ez szinte borítékolható, a legnagyobb meglepetés azonban Ukrajna kiesése lenne. Mi Kolentóékra szavaznánk a helyetekben!

Szavazni egészen augusztus 23-ig lehet, az ajándék csomagokat pedig várhatóan a versenyt követő egy hétben kapjuk majd meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva