Overwatch

Hamarosan végre a konzolosok is jelenthetik a trollokat


PS4-re és Xbox One-ra is jön a régóta várt report rendszer.

Bár a funkciók, illetve egy-két hős működését tekintve is akadnak eltérések, a legnagyobb különbség mégis a frissítések gyakoriságában és sebességében van az Overwatch PC-s és konzolos verziói között. Ez nagyrészt a körülményeknek és az infrastruktúrának tudható be, hiszen a játékosok és a Blizzard közé itt harmadik félként a Sony és a Microsoft is beékelődik.

Leginkább ennek tudható be, hogy ezidáig nem volt semmiféle report rendszer sem a PS4 és Xbox One verziókban, ami jócskán megkeserítette a játékosok életét, hiszen semmit sem lehetett tenni a mások szórakozását szándékosan elrontó trollok ellen. Most azonban jó hírünk van: hamarosan bekerül a játékba ez a régóta várt funkció!

Forrás: Overwatch Forums

Jeff Kaplan a játék hivatalos fórumán árulta el, hogy a report rendszer a következő, 1.14-es patch-csel kerül majd be a konzolos verziókba. Ez egyébként ugyanaz a frissítés lesz, amelyiket most a tesztszervereken próbálgatnak, és amelyikkel a Deathmatch és Team Deathmatch játékmódok is bekerülnek majd a játékba.

Hogy a PS4-en és Xbox One-on játszó Overwatch-osok mikortól jelenthetik a trollokat, vagyis hogy mikor érkezik a patch, azt egyelőre még nem tudni. Mindenesetre jó tudni, hogy hamarosan végre lesz mód arra, hogy büntetve legyenek azok, akik elrontják mások játékát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva