Counter Strike

“Most már elhiszem hogy meg tudjuk nyerni, és meg is fogjuk!” – koloRRR interjú


A Prophecy ötöse beverekedte magát a Gfinity Elite Series döntőjébe, a sírból visszahozva az EnVy elleni elődöntőt. KoloRRR elmesélte, mi is történt.

Kezdjük az elején, hová tűnt slap a csapatból?

KoloRRR: Fú, rögtön a közepébe? Slap nagyon sokat hazudozott, lemondta a praccokat és elment másokkal kvalizni meg ilyenek. Csapatmegbeszélések helyett a haverjaival játszott, rengeteg furcsa dolga volt.

De végül jól sült el a dolog, bejutottatok a LAN döntőjébe!

KoloRRR: Mondjuk erre mi se számítottunk… 1:0 volt nekik, a második mapon meg 14:3-ra vezettek kábelen. Sem én, de szerintem a csapatból a többiek se nagyon hitték el, hogy meg tudjuk verni az EnVyUs Academy-t. Aztán 15:10-nél elkezdtünk ébredezni hogy helló, már csak 5 kör és megvan az iksz!

Forrás: Gfinity

Ennyire leírtátok már fejben a meccset?

KoloRRR: Én már Mirage-on azt mondtam hogy vége van… Keveset is aludtunk, kb csak 5 órát, beugróval voltunk és nem is gyakoroltunk egy mapot se így öten.

De aztán akkor csak bekattant valami. Felébredtetek?

KoloRRR: A meccs első felében semmi nem sikerült, aztán a 14:3-as fordulópont után meg mindent beadott a játék. Csapatként nagyon együtt voltunk, pörögtek az infók.

Ennyi, ilyen a tökéletes formaidőzítés!

KoloRRR: Jaja, az egyéni teljesítmény is nagyon feljavult a végére! Quix-nek is volt több 1vX szituja amit megcsinált, Levinek is volt az a dezis köre, eszméletlen volt. Arch pedig 14:9-nél lehozott egy 1v4-et, az volt az a pillanat amikor azt mondtam: “Na jó innen ennek meg kell lennie!” Ezzel a körrel kb életben tartotta a csapatok.

Akkor most már innen nincs megállás?

KoloRRR: Visszajött az önbizalmunk, illetve az sem elhanyagolható hogy a döntő után egy hónap szünetet kapunk. Szóval van motiváció hogy odategyük magunkat az biztos! Most már elhiszem hogy meg tudjuk nyerni, és meg is fogjuk!

Milyen volt újra FLEAV mellett játszani?

KoloRRR: Revolte-ban lenyomtunk együtt egy fél évet, szóval ismerem milyen. Tudom, hogy miért lépett ki az eddigi csapataiból, pont azért, amiért én is külföldi csapatba igazoltam: mindig a lehető legjobb lineupba akart játszani! A Prophecy-ben megvan a külföldi LAN esélye, a profi szerződés, ami otthon ugye nincs.

Tényleg hogy áll akkor a Prophecy szerződés és a suli? Úgy volt, hogy az első szezon dönti el:

KoloRRR: A héten intézem a papírokat, magántanuló leszek. A Prophecy-vel együtt maradunk, de lineup változás fixen lesz. Slap helyett is kell egy állandó tag, aztán év végéig aláírunk.

Számotokra akkor most a Prophecy a lehető legjobb választás?

KoloRRR: Szerintem tudnánk magyar csapatot is csinálni. Mostanában a srácok félre rakták a személyes sérelmeket és előítéleteket a közös cél érdekében.

Gabesson és FLASH mondjuk?

KoloRRR: Igen, és én ennek személyesen nagyon is örülök. Ha DeadFox valaha egyszer hazajön, akkor lehetne csinálni egy ütőképes magyar csapatot, meglenne a hozzávaló! De ugye ez lehet sosem következik be, de ki tudja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva